Wanneer u op reis gaat of veel onderweg bent, is luisteren naar muziek dé manier om de tijd te doden. U wilt dan optimaal kunnen genieten van uw muziek. Ook is het van belang dat het product licht draagbaar- en makkelijk te vervoeren is. Allemaal punten waar u op let bij de aanschaf van een hoofd- en oortelefoon of luidspreker. Om het voor u wat makkelijker te maken, hebben wij vijf ‘on the go’ producten uitgelicht die perfect zijn tijdens een vliegreis, treinrit of wandeling. Kortom, de producten die u meeneemt voor onderweg of op vakantie.

BEOPLAY H8I

Warm en eerlijk geluid ontwerpen om u te overweldigen met haar precisie, kracht en details. De BeoPlay H8I vergroot uw ervaring, met nieuwe updates en nieuwe functies en een nieuw design. Dompel u tijdens uw reis onder in muziek! Gebruik de transparante modus wanneer u de geluiden uit uw omgeving wilt horen of versterken. Exclusieve en speciaal geselecteerde materialen, zoals geanodiseerd aluminium en natuurlijk leer, zijn er om te zorgen voor totale comfort voor u. Reis in style.

BEOPLAY P2

Deze draadloze luidspreker is erg licht van gewicht en daardoor ultradraagbaar. De BeoPlay P2 is compact en past daarom met gemak in uw zak of tas. Ondanks het kleine formaat, levert de luidspreker niet in op geluid. De BeoPlay P2 heeft een rijk en ruimtelijk geluid met een mooie bass en hoge tonen. Ook introduceert de BeoPlay P2 een nieuwe manier van bedienen. Zonder knoppen, maar door middel van bewegingen en taps bepaalt u of het apparaat muziek overslaat, afspeelt, pauzeert of stopt.

DE EARSET

Een eersteklas draadloze oortelefoon. Dat is de Earset van Bang & Olufsen. De oortelefoon heeft een speciaal ontwikkelde pasvorm, verstelbare oorhaken en natuurlijk een ongekend mooi geluid, wat u van Bang & Olufsen gewend bent. De Earset is gemaakt van materialen van lange levensduur en biedt ongekende flexibiliteit. In plaats van de gehoorgang te blokkeren, past de Earset door de afstelbaarheid perfect in de gehoorgang. Dit is prettiger, comfortabel en zorgt ervoor dat u, tijdens uw reis, het geluid in de omgeving op een prettige manier ervaart.

BEOPLAY A1

De BeoPlay A1 luidspreker is licht en heeft een compact, draagbaar formaat met een geïntegreerde draaglus. Ideaal om mee te nemen voor onderweg. Dankzij het stof- en spatwaterbestendig design is de draadloze luidspreker erg geschikt voor buitenactiviteiten. Ook beschikt de BeoPlay A1 over een ingebouwde microfoon, waarmee u, waar u zich ook bevindt ten opzichte van de luidspreker, overal gesprekken kunt voeren.

BEOPLAY E8 2.0

De BeoPlay E8 2.0 is een snoerloze in-ear oortelefoon die uitstekend de Bang & Olufsen Signature Sound, het opmerkelijk vakmanschap én een modieus uiterlijk combineert tot één slim kwaliteitsproduct. De oortelefoon wordt geleverd in een draadloze oplaadcassette. Zo kunt u onderweg in stijl uw oortelefoon opladen. De BeoPlay E8 2.0 is fraai ontworpen in echt leer met inlegwerk van geborsteld aluminium. De vernieuwde oplaadcassette is voorzien van een handig draadloos oplaadsysteem via Qi, USB-C en een verbeterde batterij. De totale afspeeltijd is nu 16 uur.

Welke ‘on the go’ producten kiest u voor onderweg? Ontdek alle Bang & Olufsen producten bij ons in de winkels.

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...