Tijdens Milan Design Week 2019 heeft B&O de nieuwe BeoVision Harmony televisie geïntroduceerd. De BeoVision Harmony televisie is uniek, modern en daarnaast ook heel functioneel.

BEOVISION HARMONY ONTWERP

Een televisie is vaak een object dat veel ruimte in beslag neemt in het interieur. Daarnaast is de non-actieve televisie een gewoon zwart vlak waar men naar kijkt. Aan de hand van dit vraagstuk heeft B&O een nieuwe televisie ontworpen: BeoVision Harmony. De BeoVision Harmony is in een kunstvoorwerp op het eerste gezicht, totdat deze wordt ingeschakeld.

GEEN STANDAARD TELEVISIE

Zodra BeoVision Harmony wordt ingeschakeld, openen de speakers zich naar een positie direct onder het scherm. Terwijl de speakers zich naar hun plaats draaien, verplaatst het televisiescherm zich naar boven. Zo komt het beeldscherm boven de speakers te staan en is BeoVision Harmony klaar voor gebruik. Door het openklappen van de speakers en het haarscherpe beeld, creëert u met de BeoVision Harmony de ultieme bioscoop beleving bij u thuis.

VERKRIJGBAAR VANAF NAJAAR 2019

De BeoVision Harmony televisie is een stijlvol voorwerp, te plaatsen in ieder interieur. Een genot om naar te kijken, actief en non-actief. BeoVision Harmony is in het najaar van 2019 beschikbaar.

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...