Ervaar hoe mooi een huis vol muziek kan zijn. Dankzij de verschillende designs van de draadloze luidsprekers kunt u naar hartenlust combineren en luisteren, door uw hele huis. Het Multiroom-systeem is samengesteld uit draadloze luidsprekers die op willekeurige plekken in uw huis staan en via uw WiFi-netwerk met elkaar ‘praten’.

DE MOGELIJKHEDEN ZIJN EINDELOOS

Multiroom maakt het mogelijk om in één kamer naar een internetradiostation te luisteren, en in een andere kamer te genieten van uw jazzcollectie. Het geluid van uw televisie in de woonkamer kunt u laten afspelen via de luidspreker in uw keuken of u kunt hetzelfde muziekstuk door het hele huis laten weerklinken, bijvoorbeeld wanneer u een huis vol gasten hebt.

LOOKS GOOD, SOUNDS GREAT

Uw huis heeft u met zorg ingericht, iedere kamer heeft zijn eigen interieur, functie en sfeer. Dus waarom zou u dan in iedere ruimte dezelfde luidspreker neerzetten? Onze Multiroom Collectie werd ontworpen om aan de meest uiteenlopende interieurs een eigen accent toe te voegen. Het is aan u om te bepalen of u wilt dat een draadloze luidspreker opvalt of juist discreet opgaat in het geheel.

TRY & BUY

Maar hoe zou het zijn als u onze Multiroom collectie eerst mag proberen alvorens u over gaat tot eventuele aankoop? De luidsprekers die deel uitmaken van de actie zijn de: BeoSound 1, BeoSound 2, BeoSound 35, Beoplay M5, Beoplay A6, Beoplay A9.*

 

*Actie loopt van 13 maart t/m 31 mei

 

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...