De kerstdagen zijn een heerlijke tijd! Familie en vrienden komen bijeen om te dineren bij sfeervol kaarslicht en de twinkeling van de kerstboom. Met een B&O On the Go product als kerstcadeau zit u altijd goed. Wij lichten vijf kerstcadeaus uit waar iedere cadeauontvanger heel blij mee zal zijn.

BEOPLAY E8 2.0

Geniet van ultieme bewegingsvrijheid voor onderweg én beschik over totale controle van uw muziek. De Beoplay E8 2.0 is een snoerloze in-ear hoofdtelefoon die uitstekend de Bang & Olufsen Signature Sound, het opmerkelijk vakmanschap én een modieus uiterlijk combineert tot één slim kwaliteitsproduct. De in-er hoofdtelefoon is uitgerust met een touch-interface. Hiermee kunt u uw muziek bedienen, telefoongesprekken voeren en spraakopdrachten inschakelen. De draadloze hoofdtelefoon is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een perfect kerstcadeau voor de feestdagen!

De Beoplay E8 2.0 is ook verkrijgbaar in Motion.

BEOPLAY P6

De Beoplay P6 is een draagbare bluetooth-luidspreker met een vol en krachtig geluid. Dankzij het volledige gebruik van de bandbreedte heeft de P6 een zeer rijk geluid en een indrukwekkend volumeniveau. De P6 heeft een krachtige bas en doet het ook goed in de hogere tonen. De True360 zorgt voor een prachtige verdeling van het geluid. De Beoplay P6 heeft een batterijduur van maximaal 16 uur en laadt snel op, binnen 3 uur. U kunt de Beoplay P6 ook spraak gestuurd besturen met Siri of Google now. De P6 is spatwater en stof bestendig. Dus ook te gebruiken in de keuken en badkamer. Koop de luidspreker nu voor de Kerst in één van onze stores!

BEOPLAY A1

Persoonlijk en close, dat is wat de Beoplay A1 kan zijn in uw leven. Simpel mee te nemen vanwege zijn compacte formaat, om uw muzikale momenten zo makkelijk mogelijk te maken. De luidspreker is stof- en spatproof, licht en draagbaar en heeft een ingebouwde microfoon. Deze bluetooth luidspreker is ook geschikt om gesprekken met familie en vrienden te voeren, doorgeschakeld vanaf uw telefoon! Klinkt de Beoplay A1 niet als het perfecte kerstcadeau voor uw partner?

BEOPLAY E6

De Beoplay E6 is de draadloze oortelefoon die speciaal ontworpen is voor een dynamische en actieve levensstijl. Geniet van de Bang & Olufsen Signature Sound, een batterijduur van maar liefst vijf uur en opladen terwijl u onderweg bent naar uw familie om Kerst te vieren. Waar u ook bent, u hoeft uw muziek niet te missen. Daarnaast is de Beoplay E6 voorzien van een koord dat om de nek heen loopt. Dus geen snoer meer aan uw mobiele telefoon. Koop nu de E6 voor de feestdagen in één van onze stores.

De Beoplay E6 is ook verkrijgbaar in Motion.

BEOPLAY H9

Terug van weggeweest is de Beoplay H9. De nieuwe Beoplay H9 hoofdtelefoon is bijgewerkt met een aantal nieuwe functies, waaronder de transparantiemodus en Voice Assistant-integratie. De over-ear hoofdtelefoon levert geluid met geavanceerde ANC. Dankzij Active Noise Cancelling’ (ANC) kunt u uw omgevingsgeluid wegfilteren, waardoor u alleen van uw favoriete (kerst)muziek geniet zonder dat u het volume hoeft op te schroeven. De Beoplay H9 is erg elegant en daarom een zeer gewaardeerd cadeau om te geven tijdens de feestdagen. Wie gaat u ermee verrassen?

KOOP UW LUIDSPREKER OF HOOFDTELEFOON IN ONZE STORES

Hoort u ‘The Christmas bells’ al rinkelen via uw Bang & Olufsen luidsprekers en hoofdtelefoon? Koop snel uw unieke kerstcadeau bij een van onze stores in Amsterdam (9straatjes), Rotterdam, Breda, Eindhoven en Arnhem.

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...