Streamen is het toverwoord in de audiowereld. Het is tegenwoordig een koud kunstje om muziek vanaf uw computer, telefoon, tablet of internet af te spelen via een draadloze luidspreker. Het kiezen van een draadloze luidspreker is alleen niet eenvoudig. Elk product heeft zijn eigen functies en designs. U ziet door de bomen het bos niet meer. Om toch een uitweg te vinden, hebben we een lijst opgesteld met vier verschillende draadloze luidsprekers van Bang & Olufsen.

1. BEOPLAY P6

De BeoPlay P6 draadloze luidspreker is de perfecte partner met Bang & Olufsen Signature geluid. De luidspreker is gemaakt van geparelstraald aluminium in zwart of grijs/natural en is robuust vormgegeven met een leren draagband. Dankzij het volledige gebruik van de bandbreedte heeft de BeoPlay P6 een zeer rijk geluid en een indrukwekkend volumeniveau. Het krachtige geluid vult uw hele huiskamer, waardoor u optimaal kunt genieten van uw muziek.

2. BEOPLAY A1

De BeoPlay A1 is ideaal om mee te nemen voor onderweg. Dankzij het stof- en spatwaterbestendig design is de draadloze luidspreker erg geschikt voor buitenactiviteiten. Als er zand of modder op de behuizing komt, spoelt u het er probleemloos af. De BeoPlay A1 luidspreker is licht en heeft een compact draagbaar formaat met een geïntegreerde draaglus. Ook beschikt de BeoPlay A1 over een ingebouwde microfoon, waarmee u, waar u zich ook bevindt ten opzichte van de luidspreker, overal gesprekken kunt voeren.

3. BEOPLAY P2

Deze draadloze luidspreker is ultradraagbaar en erg licht van gewicht. De BeoPlay P2 is compact en past daarom met gemak in uw zak of tas. Ondanks het kleine formaat, levert de luidspreker niet in op geluid. De BeoPlay P2 heeft een rijk en ruimtelijk geluid met mooie bassen en hoge tonen. Ook introduceert de BeoPlay P2 een nieuwe manier van bedienen. Zonder knoppen, maar door middel van bewegingen en taps bepaalt u of het apparaat muziek overslaat, afspeelt, pauzeert of stopt.

4. BEOLIT 17

De grote broer van de Beolit 15, is de Beolit 17. De Beolit 17 draadloze luidspreker heeft naast meer geluid en power een razendsnelle verbinding met uw telefoon, computer of tablet. De batterij van deze draadloze luidspreker gaat wel tot 24 uur mee en is verkrijgbaar in de kleuren stone grey of naturel. En natuurlijk met een leren bandriem als detail.

Wilt u de draadloze speakers van dichtbij bewonderen? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Hillegersberg in Rotterdam.

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...