Waar gaat uw vakantie heen? Naast de belangrijkste zaken, zoals uw paspoort en geld die u nodig heeft om op reis te gaan, is muziek onmisbaar tijdens, voor én na de reis. Optimaal van uw muziek genieten en geen last hebben van omgevingsgeluiden? Wij zetten een top 3 Bang & Olufsen hoofd- en oortelefoons voor u op een rijtje.

BEOPLAY E8 2.0

De BeoPlay E8 2.0 is een draadloze in-ear oortelefoon die uitstekend de Bang & Olufsen Signature Sound, het opmerkelijk vakmanschap én een modieus uiterlijk combineert tot één slim kwaliteitsproduct. De oortelefoon wordt geleverd in een draadloze oplaadcassette. Zo kunt u onderweg in stijl uw oortelefoon opladen. De totale afspeeltijd is 16 uur. Genoeg tijd om uw favoriete muziek te beluisteren tijdens een lange vlucht of autorit. Nu ook in een speciale versie, de BeoPlay E8 Motion.

BEOPLAY H9I

De Beoplay H9i is een luxe en stijlvole Over-Ear koptelefoon. Draadloos streamt u uw favoriete muziek naar de Beoplay H9i via Bluetooth wat ideaal is als u onderweg bent. De oplaadbare Lithium-Ion batterij biedt vervolgens tot wel 23 uur aan luisterplezier, speciaal voor een on-the-go lifestyle!

BEOPLAY E6

De BeoPlay E6 van Bang & Olufsen is een lichtgewichte in-ear draadloze oortelefoon. De BeoPlay E6 is speciaal ontworpen voor een dynamische en actieve levensstijl. De oortelefoon heeft een ingebouwde accu voor vijf uur luisterplezier. Daarnaast heeft de oortelefoon het vermogen om tijdens gebruik op te laden. Waar u zich ook bevindt, u hoeft uw muziek niet te missen! Nu ook in sportievere uitvoering: de BeoPlay E6 Motion.

MAKKELIJK MEE TE NEMEN

Welke B&O hoofd- oortelefoon kiest u om mee te nemen? Ontdek alle Bang & Olufsen producten bij ons in de showrooms.

Gaat u op reis en wilt u op de plek van bestemming genieten van uw muziek via een luidspreker? Bekijk dan ‘on the go’ luidsprekers die u makkelijk kunt meenemen voor onderweg en perfect zijn om op vakantie te gebruiken.

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...