WAT IS BANG & OLUFSEN SECOND LIFE?

Bang & Olufsen is trots op de lange levensduur van haar producten, alles wordt ontworpen vanuit de gedachte dat het de tand des tijds moeten kunnen weerstaan. Tweedehands is nog steeds eerste klasse! Dit is te danken aan de hoge kwaliteit van onze luidsprekers en televisies.

JARENLANG GENIETEN

Zo maar uw oude producten weggooien is zonde, al helemaal van Bang & Olufsen. Daarom geven we deze graag een Second Life. U bent er zeker van dat u nog jarenlang kunt genieten van een Second Life product. Onze Second Life producten verkeren nog in zeer goede staat. Alle producten worden nagekeken en gerepareerd indien nodig, zodat ze er bijna net zo uit zien als de dag dat ze gekocht werden. Mocht het van toepassing zijn, dan worden ze gerefurbished. Deze producten zijn klaar voor een tweede leven in een tweede thuis.

SECOND LIFE COLLECTIE

De unieke Second Life collectie wisselt snel. Van nog bijna nieuwe BeoVision televisies tot mooie refurbished of tweede hands luidsprekers van 2 tot 5 jaar oud, u vindt van alles in de Second Life collectie. Een tweedehands luidspreker van Bang & Olufsen is nog steeds van de hoogste kwaliteit. De vraag naar Second Life producten is groot, wees er dus snel bij!

OP ZOEK NAAR EEN SPECIAAL SECOND LIFE PRODUCT?

Staat er op deze Second Life pagina niet precies wat u zoekt? Wij hebben een uitgebreid netwerk van klanten en kunnen op zoek gaan naar het Second Life product van uw dromen. Loop eens binnen, neem contact met ons op of bel 088 – 0158400.

ASSORTIMENT

Op deze pagina vindt u een selectie van onze Second Life producten. Klik op de categorie voor een volledig overzicht per product groep.

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...