Houdt u van luxe, lifestyle en van lekker eten en drinken? Mis de Puur Genieten Fair in het gezellige Hillegersberg-Rotterdam op 27 en 28 augustus dan niet!

Zomerverhalen

Kom zomerverhalen uitwisselen op een van de gezellige terrassen, geniet van  muziek, eet wat lekkers op het Foodplein en bezoek de vele mooie stands. Hier is alles te vinden op het gebied van: luxe, lifestyle, sieraden design, persoonlijke verzorging, mode, woon- en tuinaccessoires… en nog veel meer!

Gratis entreetickets

Voor gratis entreetickets kunt u langskomen in onze showroom in Hillegersberg. Op = op, dus wees er snel bij!

Beleef het zelf!

U kun natuurlijk ook zelf onze producten live beleven. Kom naar onze stand en sluit uw smartphone aan op een van onze BEOPLAY producten met Bluetooth. Zoals de nieuwe BEOPLAY A1, of de mooie draadloze BEOPLAY H5. Selecteer uw eigen muziek vanaf een playlist op uw mobiel en hoor direct uw favoriete muziek met topkwaliteit geluid. Ons team van experts is als een van de eerste getraind en geïnformeerd om u alles te kunnen vertellen over dat ene Bang & Olufsen en B&O Play product. Vertel ons wat u wilt, wat u zoekt en zij zorgen voor de juiste match.

Meer informatie vindt u hier.

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...