OVER ONS

Zien. Horen. Ervaren. Beleven. En vooral genieten. Bang & Olufsen produceert een karakteristieke en exclusieve lijn televisies, muzieksystemen, luidsprekers, telefoons en multimediaproducten die technologische topkwaliteit combineren met emotionele aantrekkingskracht. In Rotterdam en Breda zijn unieke Bang & Olufsen Experience Centers gecreëerd. Rechtstreeks vanuit Denemarken komen de nieuwste producten direct hier naar toe. Ons team van experts is als een van de eerste getraind en geïnformeerd om u alles te kunnen vertellen over dat ene Bang & Olufsen en B&O Play product. Vertel ons wat u wilt, wat u zoekt en zij zorgen voor de juiste match.

TOT HET PERFECT FUNCTIONEERT

Zoals u het bij ons beleeft, beleeft u het straks ook thuis of op kantoor. Onze technische experts monteren, installeren en stellen de producten bij afleveren direct voor u af. Ook geven zij uitgebreide toelichting over het gebruik aan u. Als wij de deur van uw huis achter ons dichttrekken, begint voor u het genieten.

OPENINGSTIJDEN

Wilt u meer weten over onze producten? En het geluid en beeld van Bang & Olufsen zelf beleven? Kom dan langs in Rotterdam of Breda. Dit zijn onze openingstijden:

Maandag gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:30
Woensdag 10:00 – 17:30
Donderdag 10:00 – 17:30*
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag gesloten**

*Donderdag koopavond in Breda tot 20:00 uur.

**Met uitzondering van koopzondagen in Breda.

Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken buiten onze openingstijden. Dit kan zowel bij uw thuis als in onze showrooms.

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...