OVER ONS

Zien. Horen. Ervaren. Beleven. En vooral genieten. Bang & Olufsen produceert een karakteristieke en exclusieve lijn televisies, muzieksystemen, luidsprekers, hoofdtelefoons en multimediaproducten die technologische topkwaliteit combineren met emotionele aantrekkingskracht.

Rechtstreeks vanuit Denemarken komen de nieuwste producten direct naar onze Bang & Olufsen Stores: Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Breda en Arnhem. Ons team van experts is als één van de eerste getraind en geïnformeerd om u alles te kunnen vertellen over dat ene Bang & Olufsen en B&O Play product. Vertel ons wat u wilt, wat u zoekt en zij zorgen voor de juiste match.

TOT HET PERFECT FUNCTIONEERT

Zoals u het bij ons beleeft, beleeft u het straks ook thuis. Onze technische experts monteren, installeren en stellen de producten bij afleveren direct voor u af. Ook geven zij uitgebreide toelichting over het gebruik van het product. Als wij de deur van uw huis achter ons dichttrekken, begint voor u het genieten.

OPENINGSTIJDEN

Wilt u meer weten over onze producten? En het geluid en beeld van Bang & Olufsen zelf beleven? Kom dan langs. Dit zijn onze openingstijden*:

Maandag gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:30
Woensdag 10:00 – 17:30
Donderdag 10:00 – 17:30*
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag gesloten

*Let op kan per Bang & Olufsen Store verschillen.

Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken buiten onze openingstijden. Dit kan zowel bij uw thuis als in onze stores.

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...