Bang & Olufsen komt met een nieuwe opvolger van de de BeoPlay E8: de BeoPlay E8 2.0. Met deze vernieuwde, draadloze oordopjes zet Bang & Olufsen een belangrijke stap in de ontwikkeling van ‘On the Go’ muziek luisteren.

BEOPLAY E8 2.0

De BeoPlay E8 2.0 is een snoerloze in-ear oortelefoon die uitstekend de Bang & Olufsen Signature Sound, het opmerkelijk vakmanschap én een modieus uiterlijk combineert tot één slim kwaliteitsproduct. De oortelefoon wordt geleverd in een draadloze oplaadcassette. Zo kunt u onderweg in stijl uw oortelefoon opladen. De BeoPlay E8 2.0 is fraai ontworpen in echt leer met inlegwerk van geborsteld aluminium. De draadloze oortelefoon is verkrijgbaar in verschillende kleuren: black, natural, indigo blue en limestone.

OPLAADCASSETTE OORTELEFOON

De vernieuwde oplaadcassette is voorzien van een handig draadloos oplaadsysteem via Qi, USB-C en een verbeterde batterij. De totale afspeeltijd is nu 16 uur. Gecombineerd met zijn superieure vakmanschap en authentieke materialen, zorgen deze functies ervoor dat de BeoPlay E8 2.0 een belangrijke stap in zijn ontwikkeling heeft gemaakt sinds de eerste generatie E8.

Ontdek de vernieuwde BeoPlay E8 2.0 vanaf 14 februari 2019 in onze Experience Centers in Rotterdam en Breda.

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...