Op 7 juli 2019 onthulde onze Bang & Olufsen Experience Centers de BeoVision Harmony bij ANSH46 in Rotterdam. Tijdens dit event konden bezoekers de nieuwe, stijlvolle televisie bewonderen onder het genot van een hapje en een drankje. Aanwezig op het event waren influencers en diverse bekende Nederlanders.

BEOVISION HARMONY

De BeoVision Harmony doet het trotse erfgoed van Deens design eer aan en richt zich op diegenen die geloven dat esthetiek net zo belangrijk is als kijkbeleving. De televisie baseert zich op televisiemeubels uit het midden van de vorige eeuw waarin de tv achter subtiele luiken verstopt zit om volledig op te gaan in de woonkamer.

GEEN STANDAARD TELEVISIE

Zodra de BeoVision Harmony wordt ingeschakeld, openen de speakers zich naar een positie direct onder het scherm. Terwijl de speakers zich naar hun plaats draaien, verplaatst het televisiescherm zich naar boven. Zo komt het beeldscherm boven de speakers te staan en is de BeoVision Harmony klaar voor gebruik.

Met de BeoVision Harmony creëert u thuis de ultieme bioscoopbeleving!

 BEOVISION HARMONY BESCHIKBAAR NAJAAR 2019

De BeoVision Harmony is in een kunstvoorwerp op het eerste gezicht, totdat deze wordt ingeschakeld. De BeoVision Hamony van Bang & Olufsen is in het najaar van 2019 beschikbaar in onze Experience Centers!

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...