Geïnspireerd op de subtiele en etherische kleuren van een Scandinavische zomer en de unieke schoonheid van het noorden. Dat is de nieuwe Bang & Olufsen SS19-collectie.

Vanaf de aarde en het bos door naar de heldere lucht. De nieuwe spring/summer collectie omvat een serie van ‘on the go’ draadloze hoofdtelefoons, oortelefoons en draagbare luidsprekers in een nieuw palet van kleuren: CLAY, PINE en SKY!

BEOPLAY E6 IN SKY

Voel u open, licht en vrij met de BeoPlay E6 in SKY-kleur. Een lichtblauwe tint met een koel gevoel van winderige zomermiddagen. De BeoPlay E6 is een lichtgewichte in-ear draadloze oortelefoon. De BeoPlay E6 is speciaal ontworpen voor een dynamische en actieve levensstijl. Deze oortelefoon zit comfortabel in uw oor en is zeer licht van gewicht.

BEOPLAY H9I IN PINE EN CLAY

PINE – een donkergroene kleur dat u doet denken aan de knapperige frisheid en de diepe contrasten van het Scandinavische bos of CLAY – een diepe en natuurlijke kleur geïnspireerd op de aardse tonen van de Scandinavische zomer en dramatische kliffen aan de zee. Welke kleur kiest u voor de BeoPlay H9i? De BeoPlay H9i is onze meest luxe, draadloze hoofdtelefoon. Deze hoofdtelefoon van B&O combineert actieve ruisonderdrukking met superieure geluidsprestaties en eersteklas materialen. Geen ruis. Alleen pure en prachtige muziek.

BEOPLAY A1 IN CLAY, SKY EN PINE

BeoPlay A1 is stof- en spatproof, licht, draagbaar en heeft een ingebouwde microfoon. Deze bluetooth luidspreker is zeer geschikt om gesprekken met familie en vrienden te voeren, doorgeschakeld vanaf uw telefoon! Het geluid wordt in een cirkel rond de BeoPlay A1 geprojecteerd, wat een geweldig 360 graden omgevingsgeluid geeft. De BeoPlay A1 is verkrijgbaar in alle drie de kleuren van de nieuwe SS-19 collectie.

UNIEK ACCESSOIRE

Speciaal voor de SS19-collectie komt Bang & Olufsen met een uitzonderlijke accessoires: een delicaat etui voor oortelefoons en een tas voor uw koptelefoon. Beide accessoires zijn gemaakt van Ria-stof uit de Kvadrat/Raf Simons-collectie. Het ontwerp is geïnspireerd op pointillisme, de techniek waarmee levendige kleurvelden worden opgebouwd in precieze, individuele punten.

Let op! De voorraad voor de Bang & Olufsen ‘on the go’ producten van deze spring/summer collectie 2019 is beperkt. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...