Rijke kleuren van een oeroude cultuur worden vertaald naar de toekomst. Eeuwenoude architectuur, dromerige zandduinen, kleurrijke specerijen en textiel brengen een ode aan de natuurlijke schoonheid van Marrakesh. Dit is de inspiratie van de nieuwe Bang & Olufsen ‘On the Go producten’ herfst/winter collectie 2018.

De collectie omvat een serie van de nieuwste draadloze hoofdtelefoons, oortelefoons en luidsprekers in limited kleurenedities: Limestone, Dark Plum en Terracotta.

BEOPLAY H9I IN TERRACOTTA EN LIMESTONE

Terracotta – de kleur van roodgebakken en ongeglazuurd aardewerk of Limestone – de kleur van sedimentair gesteente. Welke kiest u? De BeoPlay H9i is onze meest luxe en draadloze hoofdtelefoon. Deze hoofdtelefoon van B&O combineert actieve ruisonderdrukking met superieure geluidsprestaties en eersteklas materialen. Geen ruis. Alleen pure en prachtige muziek.

BEOPLAY P6 IN LIMESTONE EN DARK PLUM

De BeoPlay P6 is een draagbare bluetooth-luidspreker met een vol en krachtig geluid. Gemaakt voor duurzaamheid. Voor de herfst-/wintercollectie 2018 is de BeoPlay P6 verkrijgbaar in Dark Plum en Limestone.

DE EARSET IN LIMESTONE

Eersteklas draadloze oortelefoon met speciaal ontwikkelde pasvorm, verstelbare oorhaken en natuurlijk het ongekend mooie geluid van Bang & Olufsen. De on-ear hoofdtelefoon is zodanig aanpasbaar dat deze goed en comfortabel zit rond elk oor. De Earset is verkrijgbaar in Limestone.

BEOPLAY E6 IN DARK PLUM

Dark Plum – dieprood/paars – van kleur. De BeoPlay E6 is de draadloze oortelefoon die speciaal ontworpen is voor een dynamische en actieve levensstijl. Geniet van de Bang & Olufsen Signature Sound, een batterijduur van maar liefst vijf uur en opladen terwijl u onderweg bent.

Let op! De voorraad voor de Bang & Olufsen ‘on the go’ producten van deze herfst/winter collectie 2018 is beperkt. De ‘on the go’ producten zijn alleen op aanvraag te bestellen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...