Bang & Olufsen introduceert BeoVision Eclipse en combineert het beste van twee werelden. Het design, akoestiek en vakmanschap van Bang & Olufsen gecombineerd met de vooruitstrevende OLED–tv technologie.

DE ULTIEME BELEVING

Het geluid is meer dan de helft van het beeld. BeoVision Eclipse is een afspiegeling van het design en de superieure akoestiek waar Bang & Olufsen om bekend staat. De nieuwe tv is voorzien van een 3-kanaals SoundCenter en heeft een ultradun scherm en is uitgevoerd in een koperkleuring met gerookt eikenhout. En voor het eerst is er gebruikgemaakt van OLED-tv technologie.

ECLIPSE: HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

De OLED-tv technologie maakt het mogelijk de meest levensechte beelden te reproduceren, dankzij de revolutionaire dimming op pixelniveau die zorgt voor perfecte zwarttinten, oneindig contrast en een uitgebreid kleurenpalet. Door de nieuwste OLED-tv technologie te combineren met de ervaring van Bang & Olufsen, is een nóg beter product gemaakt en de ultieme tv-beleving gecreëerd. Vandaar de naam ‘Eclipse’ – twee uitstekende voorwerpen ontmoeten elkaar en maken samen iets wat nog spectaculairder en mooier is!

AKOESTIEK, DESIGN, VAKMANSCHAP

BeoVision Eclipse is zowel een televisie als een muzieksysteem. Gepresenteerd in een uitgebreide oplossing. Het geïntegreerde en met zijn 450 watt zeer krachtige 3-kanaals SoundCenter van de tv biedt zowel stereoprestaties als middenkanaal, waarmee het de meeste geïntegreerde oplossingen en soundbars op de markt voorbijstreeft. Door ook nog internetradio en muziekstreamingdiensten te integreren wordt de BeoVision Eclipse een muzieksysteem op zich.

TV KIJKEN WAAR U WILT

De gemotoriseerde vloerstand maakt de BeoVision Eclipse nog specialer. Met een druk op de knop kunt u de tv geluidloos over de vloer verplaatsen, alsof hij naar u toe zweeft. Waar u ook zit, u kunt de tv altijd aanpassen aan uw positie, zodat niet alleen de kijkervaring verandert, maar de gehele inrichting van de kamer. Naast de vloerstand kan de BeoVision Eclipse ook worden geplaatst op een gemotoriseerde of handmatige muurbeugel.

BEOVISION ECLIPSE, MEER DAN TV

BeoVision Eclipse werkt als een uiterst flexibel A/V-center. De tv is uitgerust met 4K-videoverwerkingstechnologie en wordt geleverd met het meest recente webOS 3.5 platform. U heeft toegang tot uw favoriete content, apps en apparaten en het audio-streamingdeel omvat TuneIn radio, Spotify Connect, Deezer, ingebouwde Chromecast voor audio, audio AirPlay en streamen via Bluetooth. En dit alles wordt bediend met één enkele afstandsbediening: de BeoRemote One.

Verkrijgbaar bij Bang & Olufsen Rotterdam en Breda. De BeoVision Eclipse is verkrijgbaar in twee maten – in een 55-inch en een 65-inch uitvoering, en vindt u bij ons in de showrooms!

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...