Ontdek de nieuwe BeoPlay E8: de eerste draadloze Bluetooth oortjes van BeoPlay. Geniet van ultieme bewegingsvrijheid voor onderweg én beschik over totale controle van uw muziek. De E8 is uitgerust met een touch-interface. Hiermee kunt u uw muziek bedienen, telefoongesprekken voeren en spraakopdrachten inschakelen. Daarnaast is de BeoPlay E8 spatwater- en stofbestendig.

URENLANG ONGEREMD PLEZIER

De BeoPlay E8 heeft een accuduur van vier uur. De set wordt geleverd in een luxe opbergcase, die u gemakkelijk overal met u meeneemt. Oortjes leeg? Dan stopt u de E8 in de opbergcase en binnen no-time is de accu weer opgeladen. Magneetjes in de oordopjes zorgen ervoor dat ze automatisch uitschakelen en opladen wanneer ze in de opbergcase geklikt worden.

TRANSPARENCY MODE

De BeoPlay E8 is uitgerust met een zogenaamde ‘Transparency Mode’.  Hiermee bepaalt u zelf hoeveel geluid uit de omgeving wordt doorgelaten. U heeft hierbij keuze uit drie niveaus in de BeoPlay App. Door één keer op de linker headphone te tikken wordt de modus geactiveerd. Zo hoeft u de oordopjes bijvoorbeeld niet uit te doen wanneer iemand tegen u praat, handig!

BEOPLAY E8 IN EXPERIENCE CENTERS

Nieuwsgierig geworden? U kunt de BeoPlay E8 uiteraard bij Bang & Olufsen Experience Centers Rotterdam en Breda bestellen. Wanneer u de draadloze koptelefoon in het echt wilt zien, bent u van harte welkom in de showrooms.

KLEUREN

De BeoPlay E8 is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...