Ervaar het nieuwe Bang & Olufsen Experience Center in Breda aan de Nieuwe Ginnekenstraat 49! De winkel is volledig vernieuwd. Niet alleen het interieur heeft een metamorfose ondergaan, ook heeft het Experience Center een nieuwe naam: Bang & Olufsen Experience Center Breda.

ONDERDEEL B&O EXPERIENCE GROEP

Op 1 september 2018 is Bang & Olufsen Nieuw Ginneken onderdeel geworden van Bang & Olufsen Experience Groep. Naast de winkel in Breda maakt ook het Bang & Olufsen Experience Center Rotterdam (Hillegersberg) hier onderdeel van uit.

BANG & OLUFSEN PRODUCTEN BREDA

Kom (hernieuwd) kennismaken met de Bang & Olufsen 4K OLED TV met superieur beeld en geluid zoals u nooit eerder hebt ervaren, de stijlvolle (draadloze) luidsprekers en de draadloze multiroom muzieksystemen in een uniek design voor muziek in uw gehele huis. En alles is natuurlijk ook te bedienen via de Bang & Olufsen app.

Ook kunt u onze Bluetooth hoofdtelefoons en draagbare luidsprekers beluisteren die u koppelt aan uw telefoon of tablet, uw ideale personal audio producten voor thuis en onderweg. En omdat alles tegenwoordig gebruik maakt van wifi kunnen wij u ook voorzien van een hoogwaardig wifi netwerk.

Binnenkort ook: Apple Airplay 2, Google assistent en de nieuwe BeoSound Edge het Award winnende ronde muzieksysteem van Bang & Olufsen.

KOM LANGS BIJ B&O BREDA

Benieuwd naar het vernieuwde Experience center in Breda? Kom langs en bekijk onze producten.

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...