Bij aankoop van een eerste Multiroom-luidspreker* ontvangt u gratis een BeoPlay M3. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2018.

*Kies uit: BeoSound 1, BeoSound 2, BeoSound 35, BeoPlay A9 of BeoSound Shape.

BANG & OLUFSEN MULTIROOM-LUIDSPREKERS

Geniet in elke ruimte van uw huis van de Bang & Olufsen Signature Sound zonder in te leveren op design, geluid of vakmanschap. De bang & Olufsen Multiroom-luidsprekers in onze collectie werken draadloos samen en streamen eenvoudig via Apple AirPlay 2, bluetooth en de ingebouwde Chromecast.

Met een Multiroom-installatie van Bang & Olufsen kunt u muziek luisteren door het hele huis, precies zoals u dat wilt. Geniet van de intelligente luidsprekers die er niet alleen mooi uitzien, maar ook fijn zijn in gebruik. Alles voor het beste geluid van kamer naar kamer. Met deze actie creëert u direct een Bang & Olufsen Multiroom-familie.

BEOPLAY M3

De draadloze BeoPlay M3-luidspreker vult uw woonruimte met prachtige, authentieke muziek. De luidspreker heeft een indrukwekkende akoestische kracht en is gemaakt van duurzame materialen. U kunt het design naar wens aanpassen dankzij de verwisselbare frontpanelen, zodat de luidspreker mee verandert met uw stijl.

Klinkt deze actie interessant? Dan bent u van harte welkom in onze Experience centers in Rotterdam en Breda.

P.S. Bij aankoop van een BeoVision Eclipse of een BeoVision Horizon televisie ontvangt u een voucher die u kunt besteden aan een multiroom luidspreker!

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...