90 jaar Bang & Olufsen vieren we dit jaar met de Love Affair Collectie. Een exclusieve collectie met zes iconische designs in rosé-goud aluminium. Ontdek de collectie.

ICONISCHE DESIGNS

De Love Affair Collectie bestaat uit zes van onze meest recente en iconische designs. Een levendige illustratie van een liefdesrelatie voor beeld, geluid en design die begon in de jaren twintig. Het stralende en romantische rosé-gouden aluminium is gecombineerd met de warme en mysterieuze notenhout. En natuurlijk voorzien van het ’90 jaar logo’. Met deze Love Affair Collectie slaat Bang & Olufsen een brug naar het verleden, maar presenteren we in het heden onze passie, trots en volharding over de laatste 90 jaar.

DE COLLECTIE

De zes iconen die bij de Love Affair Collectie behoren, zijn:
BeoLab 18, geïnspireerd op de legendarische BeoLab 8000 luidsprekers
BeoPlay A9, ontworpen als een prachtig onderdeel van uw interieur
BeoVision 11, een glamoureuze en haarscherpe televisie
BeoPlay H6, een luxe en ultieme hoofdtelefoon
BeoVision Avant, uitstekend beeld en subliem geluid
BeoRemote One, een intuïtieve en ‘one-touch’ afstandbediening

JUBILEUM ACTIE

Bang & Olufsen is jarig en geeft een geweldig cadeau weg! Doe mee met de prijsvraag in de showroom op donderdag 26 maart en win een reis naar het Deense Struer – de plek waar het ooit allemaal begon.

UITNODIGING 26 MAART

Wilt u de Love Affair Collectie zelf zien en beleven? Kom dan op donderdag 26 maart naar de jubileumavond in onze showroom in Rotterdam. Vanaf 18.00 uur bent u van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwe Love Affair Collectie te komen bewonderen. Deze collectie is speciaal ontworpen ter ere van het 90-jarig bestaan van Bang & Olufsen. Dit evenement is alleen op persoonlijke uitnodiging. Laat ons weten of u er bij bent.

Ja, ik vier het jubileum mee! 

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...