Wie gaat u verrassen deze Valentijn? Geef het geschenk van muziek omhult in de kleuren van de liefde! Ontdek deze Bang & Olufsen producten in dark plum of (soft) pink!

BEOPLAY E8 2.0

De BeoPlay E8 2.0 is een snoerloze in-ear oortelefoon die uitstekend de Bang & Olufsen Signature Sound, het opmerkelijk vakmanschap én een modieus uiterlijk combineert tot één slim kwaliteitsproduct. De oortelefoon wordt geleverd in een draadloze oplaadcassette. Zo kunt u onderweg in stijl uw oortelefoon opladen. De BeoPlay E8 2.0 is liefdevol ontworpen in echt leer met inlegwerk van geborsteld aluminium en verkrijgbaar in soft pink.

BEOPLAY E6

Dark Plum – dieprood/paars – van kleur. De BeoPlay E6 is de draadloze oortelefoon die speciaal ontworpen is voor een dynamische en actieve levensstijl. De BeoPlay E6 past comfortabel in uw oor. De oortelefoon is voorzien van een koord dat om de nek heen loopt. Dus geen snoer meer aan uw mobiele telefoon. Geniet van de Bang & Olufsen Signature Sound, een batterijduur van maar liefst vijf uur en opladen terwijl u luistert naar uw favoriete love song.

BEOPLAY P6

Thuis of onderweg, de P6 is uw perfecte (Valentijns)partner met Bang & Olufsen Signature geluid. Gemaakt van geparelstraald aluminium en onder andere verkrijgbaar in de kleur: dark plum. En zoals u gewend bent van Bang & Olufsen is de BeoPlay P6 makkelijk met één aanraking te bedienen. De P6 vult uw huiskamer met krachtig geluid, maar is toch makkelijk te verplaatsten. Een mooi vormgegeven robuuste aluminium luidspreker, met leren draagband. Gaat u hem geven als cadeau voor uw Valentijn?

BEOSOUND SHAPE

Draadloos, aan de muur te bevestigen en waanzinnig mooi, dat is de BeoSound Shape. De BeoSound Shape heeft geïntegreerde akoestische demping waardoor u de ideale situatie bouwt met behulp van de speakers. Door de set up van de speakers krijgt u als het ware een orkest aan de muur, waar elke speaker een onderdeel van het geluid vormt. Creëer oneindig veel vormen door het modulaire design. Nu nog mooier in de kleur: pink! Het perfecte cadeau voor een liefdevol interieur.

LIEFDES KLEUREN DARK PLUM & PINK

De kleuren (soft) pink en dark plum hebben een betoverend en zachte uitstraling dat romantische gevoelens oproept. Ontspan en geniet! Bekijk alle ‘Valentijns’ producten van Bang & Olufsen in onze Experience Centers. Heeft u vragen over de kleuren en/of de uitgelichte B&O producten? Neem dan contact met ons op.

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...