In het Bang & Olufsen Experience Center Rotterdam zijn deze nieuwe producten optimaal te beleven. Met ‘Bites & Drinks’ in de hand demonsteren wij het nieuwe, intelligente en draadloze muzieksysteem BeoSound Moment. Deze combineert perfect met het adembenemende geluid van de BeoLab 18 luidsprekers. Beleef het zelf!

DRAADLOZE VRIJHEID

B&O PLAY heeft al vele producten voorzien van Bluetooth-technologie. Een draadloze koptelefoon, een draagbare luidspreker of een luidspreker vrij te plaatsen en onderdeel van het interieur. In ons belevingscentrum in Rotterdam kunt u zelf de Beolit 15, BeoPlay A2, A9 en H8 uitproberen.

WANNEER

Kom langs in het Experience Center in Rotterdam op:
• Vrijdag 6 maart 10:00 – 20:00 uur
• Zaterdag 7 maart 10:00 – 17:00 uur

UW OUDE LUIDSPREKERS ZIJN GELD WAARD

Geluid is het halve beeld. Til uw Bang & Olufsen-beleving naar een hoger plan met onze exclusieve luidsprekeraanbieding. Tot en met 30 april 2015 zijn uw oude luidsprekers – ook die van andere merken – geld waard. Bezoek het Bang & Olufsen Experience Center in Rotterdam en vraag ons naar de aantrekkelijke inruilvoorwaarden voor uw oude luidsprekers. Heeft u niets in te ruilen? Ook dan werken wij graag een op maat gemaakt voorstel voor u uit.

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...