Bang & Olufsen producten staan voor levenslang genieten van de hoogste kwaliteit in audio en video. Niet alleen de warme klanken maar ook het onovertroffen design zijn tijdloos. De producten van Bang & Olufsen bereiken al snel de status van design icoon. Wat denkt u van de BeoSound 9000, de BeoSound 3000 maar ook de Beosound 4, stuk voor stuk prachtige producten. Die ook met de tijd meegaan!

DRAADLOOS

Wist u dat u de muziek van deze BeoSounds nu ook draadloos kunt meenemen naar alle kamers van uw huis? Uw favoriete muziekstuk volgt u nu draadloos naar de keuken, de slaapkamer of het terras!

HOE WERKT DIT PRECIES?

Met behulp van een converter nemen wij uw iconische Bang & Olufsen producten mee naar het tijdperk van draadloos en streaming. De converter is een onzichtbaar toestel dat het geluidssignaal draadloos doorstuurt naar een netwerkluidspreker bij u thuis. En deze netwerkluidsprekers, zoals de BeoPlay M5 of de BeoSound 1, zijn al te verkrijgen vanaf €599,-! De setup is op allerlei mogelijke manieren uit te breiden. Naast de M5 en de BeoSound 1, is het ook mogelijk te kiezen uit de BeoPlay A9, A6 of de BeoSound 35. Volop keuze, wat het best in uw interieur en bij uw wensen past.

MEER WETEN?

Kom langs bij ons in de showroom. Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden!

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...