De diepe reflectie van brons wordt al duizenden jaren bewonderd. De zachte kleur voegt elegantie en warmte toe aan een ruimte. Origineel en tijdloos. Dag en nacht, en elk seizoen: brons is onveranderlijk. Bij Bang & Olufsen beschikken wij de aluminium kronen van de BeoLab 90 luidspreker nu in brons kleur!

BEOLAB 90

Stel u een luidspreker voor met een intelligent en oogstrelend design, dat ook nog eens zo fijn is afgesteld dat ongeacht de omstandigheden, u altijd geniet van de ultieme geluidsbeleving. Dat is de BeoLab 90, ‘s werelds meest geavanceerde digitale luidspreker. Een luidspreker die ongekend veel bedieningsopties biedt en het geluid naar uw hand zet. Zo beschikt de BeoLab 90 over intelligente modi voor luistervoorkeuren en past de luidspreker het geluid aan de akoestiek van de ruimte aan.

BANG & OLUFSEN TECHNOLOGIE

De BeoLab 90 is uitgerust met de nieuwste technologie van Bang & Olufsen. Het is de perfecte mix van superieure akoestiek in een uniek design. Samengebracht in wat naar alle waarschijnlijkheid, de meest complete en krachtige digitale luidspreker voor thuisgebruik is. De luidspreker dompelt u onder in een ongeëvenaard helder en authentiek geluid.

 CREËER UW EIGEN BEOLAB 90

Iedere BeoLab 90 luidspreker is maatwerk. U kunt naar eigen wensen de luidspreker customizen, zodat deze tot in perfectie past in uw interieur. Kies uit verschillende kleuren van de stoffen, het aluminium en de houtsoorten. En nu verkrijgbaar in het brons!

Bent u geïnteresseerd in de BeoLab 90 luidspreker met bronskleurige aluminium kronen? Neem dan contact met ons op.

BEOLAB 90 BELUISTEREN

Gezien het bijzondere karakter van de BeoLab 90 is het alleen mogelijk om deze op afspraak te beluisteren. Meld u aan voor een persoonlijke demonstratiesessie via 088-015 84 00 (Rotterdam) of 088-015 84 10 (Breda).

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...