Moeite met het kiezen van de juiste luidspreker? Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij zetten alle verschillen op een rij. Dit maakt uw keuze makkelijker! Natuurlijk bent u ook in ons Bang & Olufsen Experience Center welkom om de luidsprekers zelf te testen en te beoordelen. Onze favorieten: BeoPlay A8, A9 en A2!

BeoPlay A8

A8_luidsprekersDe BeoPlay A8 is een betoverende stereo met een krachtige akoestiek voor uw digitale muziek. De BeoPlay A8 is te monteren aan de muur of op een plank of kast plaatsen. De luidsprekers passen zich automatisch aan op de plek waar ze staan. Hierdoor heeft u altijd optimaal geluid waar u de luidsprekers ook plaats, tegen de muur, in de hoek of vrijstaand.

De BeoPlay A8 is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. De luidspreker-covers zijn aan te passen aan uw wensen en zijn leverbaar in verschillende
kleuren geven zoals roze, bruin, blauw en groen.

Daarom BeoPlay A8:

  • Flexibel te plaatsen
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • U kunt gemakkelijk al uw digitale muziek streamen

BeoPlay A9

A9_luidsprekersDe BeoPlay A9 is een echte eyecatcher in uw huis. De minimalistische vormgeving en de verwisselbare covers zorgen ervoor dat de BeoPlay A9 altijd past in uw interieur. De luidspreker is zowel los als aan de muur te plaatsen. Voor deze mooie luidspreker vindt u altijd een goede plek in huis.

Met een enkele beweging met uw hand over de aanraaksensoren past u het geluid aan en geniet u van uw favoriete muziek.

De BeoPlay A9:

  • In talloze kleuren beschikbaar
  • Zonder zichtbare knoppen
  • Zeer krachtige D-versterker

BeoPlay A2

A2_luidsprekersDe BeoPlay A2 is een ideale handzame draadloze bluetooth speaker die binnen- én buitenshuis perfect geluid produceert. Met een 24 uur lange accuduur en een gewicht van maar 1 kilo is dit de ideale buiten-luidspreker. Handig voor in de tuin, op het terras of om mee te nemen naar het strand.

De geluidskwaliteit van de BeoPlay A2 is uitzonderlijk te noemen. De plaatsing van drivers aan elke kant en het Power Response Enhancement systeem zorgen voor straling rond de randen, waardoor u een True360
geluidservaring beleefd. Dit is dus een ideale luidspreker voor een flexibele gebruiker.

De BeoPlay A2:

  • Ideaal voor onderweg (met handvat)
  • 24 uur accuduur
  • Slechts 1 kilo zwaar

 

Luister in onze showroom!

Mocht u geen keuze kunnen maken? Bewonder dan alle BeoPlay luidsprekers in onze showroom. Breng uw favoriete muziek mee en geniet van de enorme geluidskwaliteit. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...