Marmer straalt rust uit, maar zorgt er wel voor dat uw interieur een extra touch krijgt. Het toevoegen van marmer aan het interieur maakt uw woning bijzonder. Het geeft extra diepte en sfeer aan een ruimte.

GLANZENDE STEEN

Marmer komt van het Griekse Marmaros, dat glanzende steen betekent. Marmer is gemetamorfoseerd (omgevormd) kalksteen waarin de zichtbare fossielen en aders zorgen voor een uniek en chic patroon. Deze natuursteen is verkrijgbaar in allerlei variaties en kleuren waardoor het op allerlei manieren en op verschillende plekken kan worden toegepast.

MARMER IN UW INTERIEUR

Marmer is de laatste jaren een graag gezien interieuritem geworden. Marmer geeft een luxe uitstraling aan uw interieur. Dit duurzame materiaal gaat een leven lang mee. Veel mensen zijn zelfs van mening dat marmer mooier wordt met de jaren. Of het nu echt marmer is, een folie of een behangprint. U ziet de marmer-look veelvuldig terugkomen in het interieur.

COMBINEER MET ZWARTE ELEMENTEN

Combineer marmeren accessoires met lichte pasteltinten of koperen elementen, of houd het juist allemaal heel clean door zwarte elementen erbij te plaatsen. Zwarte elementen zijn een verbindende factor: door ze terug te laten komen in diverse materialen en kleurencombinaties ontstaat er een gedurfd geheel. Ook het plaatsen van zwarte designproducten op een marmeren tafel, blok of kast is een goede combinatie. De kleur zwart geeft kracht en heeft een betoverend effect.

MARMER EN (ZWARTE) B&O LUIDSPREKERS

Verschillende producten van Bang & Olufsen zijn zwart, tijdloos elegant en chic. Deze passen perfect in combinatie met de marmeren look in uw interieur. Wat denkt u bijvoorbeeld van de draadloze BeoPlay E8 2.0, in helemaal zwart, met een prachtig zwart doosje waarin uw oordopjes ook meteen worden opgeladen? Of de draadloze BeoPlay M3 met een rijk en authentiek geluid en een eigen wollen cover. Plaats deze speaker op een marmeren blok en u creëert een stijlvol gevoel.

Meer weten over de producten van Bang & Olufsen? Bekijk onze productenpagina of neem contact met ons op.

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...