INRUILACTIE VERLENGD: BEOVISION ECLIPSE 55” – 65”

Ruil uw bestaande TV in voor een BeoVision Eclipse. Ook uw Samsung, Philips, Sony of LG TV ruilen wij graag voor u in.

HOE WERKT HET?

Maak een foto van uw huidige TV of aankoopnota (liefst met type en serienummer) en neem contact op met Harrie of Marnix of voor een aantrekkelijk inruilaanbod via 088-0158400, of beter nog; kom langs in ons Experience Center in Rotterdam Hillegersberg en wij berekenen een inruilprijs voor u terwijl u geniet van een heerlijke kop koffie.

BANG & OLUFSEN EXPERIENCE CENTER ROTTERDAM

Een uniek experience center in Rotterdam-Hillegersberg. Ervaar de combinatie van natuurlijk beeld en sprankelend geluid op één van de mooiste locaties in Rotterdam. Neem eens de tijd en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor een optimale beeld- en geluidsbeleving bij u thuis. Uw zintuigen zullen tijdens uw bezoek in de sfeervolle omgeving op een positieve wijze worden geprikkeld. Wij ontvangen u graag voor een vrijblijvende demonstratie en advies op maat. Dit kan zowel binnen de reguliere openingstijden als op afspraak op elk door u gewenst tijdstip. In ons Experience Center of bij u thuis.

KOM LANGS

Team Bang & Olufsen Experience Center Rotterdam Harrie van Dam, Marnix Krijgsman, Eef Wittebrood, Steven Bakker, Michel en Lizeth Bakker. U bent van harte welkom! Deze actie loopt tot en met 15 juni 2018.

 

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...