Stream krachtig muziek door het hele huis, dankzij het Flexible Living Concept van Bang & Olufsen. De B&O Multiroom luidsprekers zijn speciaal ontworpen om samen, naadloos en in één geluidssysteem te functioneren. Dat maakt het mogelijk om in verschillende ruimtes naar verschillende muziekgenres te luisteren of dat ene muziekstuk door het hele huis te laten galmen.

ALL-IN-ONE MULTIROOM BELEVING

U wilt uw Beovision-televisie laten dienen als luidspreker om naar internetradio te luisteren? Geen enkel probleem. U wilt in de keuken, via uw Beosound 2 naar een televisieprogramma luisteren? Net zo makkelijk.

Dankzij de integratie van vrijwel alle beschikbare streamingstandaards, inclusief Apple AirPlay2, Chromecast™ en Bluetooth, kunt u volop van uw favoriete muziek-apps profiteren. En voor een naadloze all-in-one Multiroom-beleving, gebruikt u de speciale Bang & Olufsen App.

B&O MULTIROOM LUIDSPREKERS

Kies uit de volgende B&O Multiroom luidsprekers:

Beosound Stage

De Beosound Stage is een prachtig ontworpen soundbar die net zo goed klinkt als hij eruitziet. Deze soundbar verbetert het kijkplezier met een combinatie van de nieuwste audiotechnologie, heeft een naadloos ontwerp en is krachtig genoeg om de noodzaak van een afzonderlijke subwoofer te vermijden.

Beosound Edge

De Beosound Edge is een uniek soundsystem en vult uw hele huiskamer met een krachtig en vol geluid. Beosound Edge is een echte eyecatcher en past perfect in elk interieur dankzij de vele plaatsingsmogelijkheden.

Beoplay M3

De Beoplay M3 geeft u een fijngevoelige audio-ervaring, die elke kleine tot medium grote ruimte vult met een rijk en authentiek geluid. Het is een compacte draadloze speaker en verkrijgbaar in de kleuren natural en black, met elk een eigen wollen cover.

Beosound Shape

Creëer oneindig veel vormen met het modulaire design van de Beosound Shape. Dit soundsysteem heeft geïntegreerde akoestische demping, waardoor u de ideale situatie bouwt met behulp van de speakers.

Beoplay M5

Muziek streamen moet intuïtief zijn, zonder dat u er te veel over na moet denken. Met de Beoplay M5 kan dat! Met de verschillende covers van Kvadrat kan het uiterlijk van de M5 aan elk interieur worden aangepast.

Beosound 1

Een prachtig aluminium ontwerp en 360 graden te bedienen, dat is de Beosound 1. Eén aanraking volstaat! Dankzij de nabijheidssensors weet de Beosound 1 van welke kant u komt en staat dus altijd voor u paraat.

Beosound 2

De Beosound 2: een krachtig en draadloos luidsprekersysteem met een indrukwekkende 360-beleving. Een ingetogen design van solide aluminium biedt u geïntegreerde toegang tot Spotify, Deezer, QPlay en TuneIn.

Beoplay A9

Een minimalistische vormgeving en flexibele plaatsingsopties houden in dat u gemakkelijk een plaats vindt voor de Beoplay A9. Koppel hem eenvoudig, maak draadloos verbinding met uw favoriete muziek en de Beoplay A9 begint te streamen.

ONTDEK DE MULTIROOM LUIDSPREKERS VAN B&O

Een Bang & Olufsen Multiroom luidspreker is al vanaf € 299,- verkrijgbaar! Ontdek de B&O Multiroom luidsprekers bij ons in de stores.

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...