Heel exclusief en tijdelijk verkrijgbaar: de Bang & Olufsen BeoPlay H9i in samenwerking met RIMOWA. In Rotterdam is de limited edition BeoPlay H9i in een Rimowa koffer te krijgen. De exclusieve BeoPlay H9i heeft een prachtige grijze kleur die perfect aansluit bij de Rimowa case. Elegant en strak.

NOISE CANCELLING IN STIJL

De meest luxe hoofdtelefoon to date, de BeoPlay H9i. De H9i hoofdtelefoon heeft tot wel 18 uur speelduur en is wireless te verbinden via bluetooth. Naast een geavanceerde versie van ANC, heeft de H9i ook ‘Transparency Mode’ wat inhoudt dat u wel het geluid in uw omgeving hoort en dit zelfs versterkt indien nodig. Daarnaast is de BeoPlay H9i met simpele bewegingen te besturen. Vooruit, achteruit, naar boven of beneden. Het is allemaal te bedienen met de aluminium touch interface.

BEOPLAY H9I LIMITED EDITION BEMACHTIGEN?

De limited edition BeoPlay H9i is in zeer beperkte oplage en slechts in één winkel in Nederland te verkrijgen, namelijk bij Bang & Olufsen Experience Center in Rotterdam. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om deze winkel te bezoeken, dan is het ook mogelijk om in Bang & Olufsen winkels in Breda, Eindhoven, Arnhem, Nijmegen of Uden de limited edition BeoPlay H9i in Rimowa case te reserveren.

Prijs: € 800,00

Levering: eerste week van juni

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...