Bij aankoop van een Beovision Horizon TV ontvangt u tot maximaal € 700,- korting als u uw huidige televisie inruilt. Kom langs is onze winkels en neem de gegevens van uw huidige televisie mee (d.m.v. aankoopnota en een foto) om te profiteren van deze End of Life actie*.

BEOVISION HORIZON

De Beovision Horizon is een modern 4K UHD-beeldscherm dat u volledig vrijlaat waar de televisie kan staan. De Horizon biedt een ongekend krachtige geluidsbeleving en een indrukwekkende beeldkwaliteit die automatisch wordt aangepast aan de content en lichtcondities in de ruimte. Het design van Torsten Valeur en David Lewis Designers laat het mat zwarte aluminium frame spreken. Het mat grijze aluminium luidspreker rooster is een mooi contrast met de zwarte body. Met de verschillende manieren van ophangen of neerzetten, vindt u altijd een oplossing die het beste bij u past.

ACTIE ZOLANG DE VOORRAAD STREKT

De End of Life actie is geldig zo lang de voorraad strekt. Kom dus snel langs in onze Brandstores in Rotterdam, Eindhoven, Breda en Arnhem en profiteer van deze actie!

*Vraag naar de specifieke actievoorwaarden in de brandstore(s).

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...