Combineer superieur geluid met uw passie voor roze. Onze nieuwe, zachtroze kleur vangt de schoonheid tot in het kleinste detail en onderstreept de harmonieuze details van het design, wat een vleugje zomer toevoegt aan onze meesterwerken van geluid. Klinkt dat niet als muziek in uw oren? Bekijk ons aanbod aan Bang & Olufsen producten in deze prachtige kleur.

BEOLIT 17

De BeoLit 17 is prachtig ontworpen, duurzaam gebouwd en een krachtige Bluetooth-luidspreker voor thuis en onderweg. Naast een alarmfunctie en razendsnelle verbinding met uw telefoon, heeft de BeoLit 17 een batterij die tot wel 24 uur meegaat. Match de muziek met uw stemming, allemaal met de unieke ‘one-touch’ ervaring. En natuurlijk met mooie leren details en afgegoten in de kleur roze.

BEOPLAY E8 2.0

Opmerkelijk vakmanschap én een modieus, roze uiterlijk combineert tot één slim kwaliteitsproduct: de snoerloze BeoPlay E8 2.0. De oortelefoon kunt u onderweg opladen en heeft een maximale speeltijd van 16 uur. De BeoPlay E8 2.0 is fraai ontworpen, van echt leer met inlegwerk van geborsteld aluminium.

BEOPLAY H8I

De luxe on-ear BeoPlay H8i hoofdtelefoon is zo ontworpen dat u eenvoudig het geluid uit uw omgeving aan en uit kunt zetten. Warm en eerlijk geluid ontwerpen om u te overweldigen met haar precisie, kracht en details. Exclusieve en speciaal geselecteerde materialen als geanodiseerd aluminium en natuurlijk leer zijn er voor u om totale comfort te verzorgen. Reis in style, zeker in deze mooie kleur: zachtroze.

BEOPLAY CHARGING PAD

Geef nieuwe energie aan uw BeoPlay E8 2.0 oortelefoon met de perfecte draadloze metgezel. De BeoPlay Charging Pad wordt gevoed door USB-C en ondersteunt smartphones* of apparaten met de Qi draadloos oplaadtechniek. Dankzij deze oplaadtechniek kunt u draadloos uw apparaat opladen door simpelweg uw apparaat op de Charging Pad te leggen. En aanschouw: roze magie die de accu van uw apparaat weer voorziet van nieuwe energie!

De zacht roze Bang & Olufsen producten zijn nu verkrijgbaar! Wilt u meer weten over de BeoLit 17, de BeoPlay E8 2.0, de BeoPlay H8i of de BeoPlay Charging Pad? Kom dan langs in onze showrooms dan helpen wij u verder.

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...