Brons heeft iets magisch. De manier waarop het warme gloeiende oppervlak glimt en onafhankelijk van het omringende licht beweegt. Het is origineel en tijdloos. Dag en nacht, en elk seizoen: brons blijft altijd hetzelfde.

Met de Bronze Collectie van Bang & Olufsen worden vijf van de bekendste multiroom klassiekers in een gloednieuw jasje uitgevoerd. Het design: bronskleurig aluminium en warm taupekleurig textiel.

BEOPLAY A9

Met de minimalistische vormgeving en flexibele plaatsingsopties kunt u gemakkelijk een plaats vinden voor de BeoPlay A9. Transformeer uw interieur in iets ongewoons met een vol en ruimtelijk, kamervullend geluid. De A9 luidspreker biedt multiroom-functionaliteit en heeft een bronskleurige aluminium ring die de gehele and van de A9 omlijnt.

BEOPLAY M5

De BeoPlay M5 is speciaal ontworpen voor uw inrichtingsstijl en is een krachtige draadloze, multiroom-luidspreker met True360-geluid. De bovenzijde van de luidspreker heeft een fraai aluminium in de kleur brons met een wollen cover van Kvadrat. Klein, compact en elegant, dat is de BeoPlay M5. Een aanraking is een beleving op zich.

BEOSOUND 1

Een draadloos multiroom-luidsprekersysteem met een indrukwekkend 360-graden geluid en een gestroomlijnde, bronskleurige en kegelvormige buitenkant. Waar u de BeoSound 1 ook plaatst, het design van de luidspreker is van alle kanten fascinerend. Met één aanraking te bedienen.

BEOSOUND 2

Een krachtig en draadloos luidsprekersysteem met indrukwekkende 360-beleving, dat is de BeoSound 2. De luidspreker heeft een hoogwaardige kegelvormige aluminium behuizing in de kleur brons. Vult elke kamer met een helder en warm geluid vanuit elke positie. Stream uw favoriete muziek door het hele huis.

BEOUSOUND EDGE

Een ware geluidsrevolutie. Dit BeoSound Edge heeft de vorm van een munt en biedt een krachtige en dynamische geluidsprestatie voor in huis. Magische interactie en tijdloos design komen samen om echte akoestische innovatie te creëren. Een hoogwaardige gepolijste, bronskleurige, ronde aluminium behuizing maakt de ervaring van de BeoSound Edge compleet.

VERKRIJGBAARHEID B&O BRONZE COLLECTIE

Van de Bronze Collectie zijn de BeoPlay A9 en de BeoPlay M3 nu verkrijgbaar in de Experience Centers Rotterdam en Breda. De bronskleurige BeoSound 1 en 2 zijn binnenkort leverbaar. Begin 2019 is de BeoSound Edge in brons kleur verkrijgbaar in onze Experience Centers. Neem voor meer informatie over deze collectie of de exacte verkrijgbaarheid van de multiroom producten contact met ons op.

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...