De feestdagen komen er weer aan. Wat geeft u uw partner, familielid of vriend(in) als cadeau? Deel de liefde met de geschenkengids van Bang & Olufsen! In deze gids hebben we een aantal producten samengesteld om u op goede ideeën te brengen. Van nieuwe uitgaven van onze geliefde klassiekers tot de allernieuwste releases van Bang & Olufsen. Dit zijn onze beste keuzes om te geven (of te krijgen) voor als u samen een film wilt kijken of muziek wilt luisteren.

SERENE AFZONDERING

We hebben allemaal wel eens behoefte aan wat tijd voor onszelf. Geen compromissen, gewoon pure en ongestoorde momenten van perfectie. Maak zo’n moment extra magisch met deze opvallende cadeautips voor wie echt de mooiste dingen in het leven waardeert. U hoort daar natuurlijk ook bij.

B&O GESCHENKPRODUCTEN

Van de betoverende BeoSound Edge met zijn magische muziekervaring en krachtig geluid tot de compacte BeoPlay A1 bluetooth luidspreker die overal mee naar toe te nemen is. Welk Bang & Olufsen product kiest u uit als cadeau? In de geschenkengids van Bang & Olufsen vertellen we u meer over alle producten.

DE MUZIEK KLINKT OVERAL

Voor alle plaatsen waar we heen gaan of zijn, is er wel een perfecte soundtrack. Muziek die ons helpt door te gaan en muziek om ons gezelschap te houden. Of degene die dit cadeau ontvangt nu een atleet is die tijdens het sporten naar muziek luistert of een estheet die thuis geniet van muziek, met de cadeaus van Bang & Olufsen verrast u hem of haar altijd met een krachtig, perfect geluid!

SHOWROOMS ROTTERDAM EN BREDA

Niets is beter om de producten van Bang & Olufsen van dichtbij te horen, te zien en te ervaren. Kom langs in onze Experience Centers in Rotterdam en Breda.

U vindt hier onze geschenkengids online.

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...