Natuurlijk is de laatste vrijdag in november traditiegetrouw Black Friday. Dit jaar hebben wij op vrijdag 29 november een hele aantrekkelijke Black Friday actie in onze stores.

ACTIE: GRATIS BEOPLAY M3

Bij aanschaf van Beoplay M5 ontvangt u op Black Friday een GRATIS Beoplay M3 t.w.v. € 300,-! Deze actie is alleen geldig op 29 november.

BEOPLAY M5

Muziek streamen moet intuïtief zijn, zonder dat u er al te veel over na moet denken, en met de Beoplay M5 kan dat! De luidspreker is te gebruiken als standalone, maar ook in combinatie met bijvoorbeeld de Beoplay A9. Het design van de Beoplay M5 is ingetogen en stijlvol. Met de verschillende covers van Kvadrat kan het uiterlijk van de M5 aan elk interieur worden aangepast.

BEOPLAY M3

De M3 geeft u een fijngevoelige audio-ervaring die elke kleine tot medium grote ruimte zal vullen met rijk en authentiek Bang & Olufsen. Het is een compacte draadloze speaker met een groot geluid! De Beoplay M3, die iets kleiner is dan grote broer Beoplay M5, verbindt u via bluetooth aan uw favoriete streaming diensten. De M3 verandert uw huis in een thuis maar gaat ook naadloos op in uw interieur, met aanpasbare covers.

BLACK FRIDAY ACTIE

Profiteer alleen tijdens Black Friday van deze waanzinnige actie! Kom snel langs in onze stores in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Breda en Arnhem.

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...