Bang & Olufsen komt met een nieuwe kleur voor de BeoVision Eclipse televisie en de BeoLab 50 luidspreker: Piano Black. Deze kleur is gemaakt tot in de perfectie. Gepolijst en geanodiseerd. De nauwgezette aandacht die aan het ontwerp en de kleur is besteed, kent geen grenzen.

BEOVISION ECLIPSE

BeoVision Eclipse is zowel een televisie als een muzieksysteem. Gepresenteerd in een uitgebreide oplossing. De tv is voorzien van een 3-kanaals SoundCenter en heeft een ultradun scherm. Ervaar de dynamische kracht en de betoverende aantrekkingskracht van een perfect vormgegeven zwarte kleur. Het grote glazen scherm snijdt dwars door de behuizing van natuurlijk aluminium in Piano Black. De zwart geschilderde vloerplaat en arm van de BeoVision Eclipse zijn vervaardigd uit staal, en de aluminium buis is verkrijgbaar in twee kleuren: zilver en koperkleurig aluminium. De BeoVision Eclipse tv beschikt over ‘s werelds beste tv-geluidssysteem en is zo ontworpen dat hij naadloos in uw interieur past.

BEOLAB 50

De ultieme luidspreker voor thuis: de BeoLab 50. In ons streven de toekomst van geluid te creëren komt Bang & Olufsen met een werkelijk sublieme prestatie. Innovatieve geluidsbediening en een uniek design wat uitvouwt. Deze high-end speaker met bescheiden voetafdruk past in elk interieur en is nu verkrijgbaar in de kleur ‘Piano Black’. In deze kleur wordt de BeoLab 50 extra geanodiseerd en gepolijst, waardoor zijn glans perfect in balans is, en er veel aandacht uitgaat naar de luxe materialen. De nieuwe aluminium voorkant laat het rijke zwart beter uitkomen, wat bijdraagt aan een design met een weelderige uitstraling.

PIANO BLACK

De nieuwe edition kleur ‘Piano Black’ heeft een betoverend, reflecterend en puur zwart oppervlak dat een mengeling van gevoelens oproept, van de voorbode tot het mysterieuze. Glanzend zwart geeft kracht en creëert een magisch gevoel wanneer u thuis geniet van muziek en televisie.

Wilt u meer weten over de BeoVision Eclipse en de BeoLab 50 in de kleur ‘Piano Black? Neem dan contact met ons op.

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...