Breng uw tv-ervaring naar een hoger niveau met de Beosound Stage: een prachtig ontworpen soundbar die net zo goed klinkt als hij eruitziet. Deze soundbar verbetert het kijkplezier met een combinatie van de nieuwste audiotechnologie, heeft een naadloos ontwerp en is krachtig genoeg om de noodzaak van een afzonderlijke subwoofer te vermijden.

KRACHTIG GELUID

Met onze eerste soundbar geven we iedereen de kans om het Bang & Olufsen-geluid in hun eigen woonkamer te ervaren. De Beosound Stage werkt met elke tv die HDMI ARC ondersteunt. Met vier woofers in de opstelling bestaande uit elf stuurprogramma’s is geen extra subwoofer nodig.

DESIGN SOUNDBAR

Exclusieve en functionele materialen combineren Scandinavische eenvoud met ultramoderne audiotechnologie. Een eindeloos frame van lang staand aluminium of gerookt eiken omringt het textiel van het luidsprekerfront.

De primaire bedieningsknoppen zijn geïntegreerd in het frameontwerp. Ze zijn (bijna) onzichtbaar vanaf een afstand, ergonomisch ingebouwd en gemakkelijk te gebruiken als u dicht bij het product bent.

VULT ELKE KAMER

Beosound Stage werkt op zichzelf als een muzieksysteem wanneer u de tv uitschakelt. De geïntegreerde audiostreamingtechnologieën Chromecast, Apple AirPlay 2 en Bluetooth-streaming geven de soundbar volledige multiroom-functionaliteit en vult in elke kamer uw huis met de prachtigste muziek.

VERKRIJGBAAR NAJAAR 2019

De Beosound Stage is een stijlvol voorwerp, te plaatsen in ieder interieur en is eind oktober 2019 beschikbaar. Wilt u al eerste op de hoogte zijn van de verkrijgbaarheid? Neem dan contact met ons op.

KLEUREN

De Beosound Stage is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...