Bang & Olufsen presenteert een nieuw en uniek soundsystem: de Beosound Edge. Dit minimalistisch designobject heeft de vorm van een autowiel en biedt een krachtige en dynamische geluidsprestatie voor in huis.

BEOSOUND EDGE – BIJZONDER ONTWERP

De Beosound Edge is speciaal ontworpen voor intuïtieve aanraking en beweging. De Beosound Edge is voorzien van een 10-inch grote woofer, een tweetal 4-inch grote drivers en een 0,75 inch tweeter. Een heilige eenheid van helder geluid, precisie en schoonheid.

VOELT UW AANWEZIGHEID

De Beosound Edge is een soundsystem die uw aanwezigheid voelt. Wanneer u het soundsystem nadert, komt de aanraakgevoelige aluminium-interface tot leven, die oplicht dankzij de nabijheidssensoren. Het starten, stoppen of overslaan van een soundtrack kan met een simpele tik via het touch control aan de bovenkant van het soundsystem. De Beosound Edge is gekalibreerd om de kracht van uw aanraking te meten en het volume aan te passen, terwijl u de Edge heen en weer rolt.

KRACHTIG GELUID

De Beosound Edge vult u hele huiskamer met een krachtig en vol geluid. U kunt het soundsystem gemakkelijk aansluiten op het het BeoPlay systeem van Bang & Olufsen of bedien de Beosound Edge via Google Cast of Apple Airplay. Bovendien biedt de Beosound Edge bluetooth-ondersteuning, handig als u het geluid van uw telefoon of tablet wilt streamen.

Met de Beosound Edge haalt u iets unieks in huis. Dit soundsystem is een echte eyecather en past perfect in elk interieur.

KLEUREN

De Beosound Edge is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...