Bang & Olufsen introduceert  het nieuwste veelzijdige lid van de familie; de Beosound 35. Een high-end draadloze speaker met een simpel ‘one-touch’ bedieningspaneel. Directe toegang tot streaming media zoals Tune-in Internetradio en Deezer maar ook via Bluetooth te koppelen aan uw mobiele apparaten. Daarnaast is de draadloze speaker ook makkelijk te integreren in uw Bang & Olufsen (network)linksysteem en te bedienen met de Bang & Olufsen app. Gemaakt van aluminium waar Bang & Olufsen bekend om staat en gevormd om naadloos over te gaan in uw interieur en de ruimte te vullen met uitgebalanceerd geluid. Of hij nu aan de muur bevestigd is, of gewoon op tafel staat.

DESIGN

Het design is geïnspireerd op een lijn of veeg van een kwast, en met zijn slanke en minimalistische vorm past hij met gemak in elk interieur. De vijfhoekige vorm zorgt er voor dat u overal met gemak het geluid naar toe kan kantelen. Zo heeft u altijd toegang tot uw muziek, of u de Beosound 35 nu aan de muur monteert, of ergens in de ruimte plaatst. Het interactieve en eenvoudige ‘one-touch’ controle paneel is altijd te vinden.

MULTIROOM

En natuurlijk is de Beosound 35 ook aan te sluiten op de (draadloze) technologie van het BeoLink Multiroom. Het is de perfecte aanvulling op uw set.

TECHNIEK

Twee 4-inch bass-drivers, centraal geplaatst in de Beosound 35, zijn het stabiele fundament voor de ruimtevullende geluidsbeleving van de draadloze speaker. Twee ¾ inch tweeters die aan de randen geplaatst zijn zorgen er voor dat u de natuurlijke en belangrijke details niet mist, terwijl er tegelijkertijd een gelijke verdeling van het geluid optreedt. Elke speaker wordt aangedreven door een 80-watts klasse D-versterkers, waardoor de draadloze speaker een vermogen heeft die uw verwachtingen overtreft.

Mis hem niet en reserveer de Beosound 35 nu!

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...