Geniet van volledige bewegingsvrijheid en haal het meeste uit uw energieke levensstijl met de BeoPlay Motion oortelefoons van Bang & Olufsen. De BeoPlay Motion producten: BeoPlay E8 Motion en BeoPlay E6 Motion helpen u om uw balans en ritme te vinden in een wereld die iedere dag sneller lijkt te bewegen.

BEOPLAY E8 MOTION

De BeoPlay E8 Motion is een speciale versie van de BeoPlay E8 2.0. Deze draadloze oortelefoon is speciaal ontworpen om mee te sporten. Met de bedieningsinterface heeft u volledige controle over muziek, telefoongesprekken en spraakopdrachten en dankzij de nieuwe siliconen oordopjes bent u verzekerd van een comfortabele pasvorm bij sport of activiteit. Ontdek de vrijheid van volledig draadloos luisteren. De bijbehorende oplaadcassette is met leer en aluminium afgewerkt en geschikt voor draadloos Qi opladen.

BEOPLAY E6 MOTION

Een lichtgewicht en draadloze oortelefoon die speciaal ontworpen is voor een actieve levensstijl: BeoPlay E6 Motion. Met vijf uur batterijcapaciteit en de mogelijkheid om op te laden tijdens gebruik is de Beoplay E6 Motion de perfecte accessoire voor actief gebruik. Waar en wanneer het u uitkomt. Als extra functie worden de oortelefoons nu geleverd met aptX Low Latency™ voor een gesynchroniseerde geluidservaring van hoge kwaliteit.

PERFECTE PARTNER VOOR ONDERWEG

De BeoPlay Motion producten van Bang & Olufsen zijn de perfecte partner als u onderweg wilt genieten van uw muziek. Beide producten, BeoPlay E8 Motion en BeoPlay E6 Motion zijn nu te koop en op voorraad te bestellen bij de B&O Exprience Centers. Verkrijgbaar in de kleuren wit en graphite grijs.

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...