Ontdek opnieuw het geluid van de Beoplay H9 en luister naar uw favoriete muziek zonder dat u last heeft van het geluid om u heen. De nieuwe Beoplay H9 is bijgewerkt met een aantal nieuwe functies, waaronder de transparantiemodus en Voice Assistant-integratie.

KRACHTIG GELUID MET ANC

De over-ear hoofdtelefoon levert geluid met geavanceerde ANC. Dankzij Active Noise Cancelling’ (ANC) kunt u uw omgevingsgeluid wegfilteren, waardoor u alleen van uw muziek geniet zonder dat u het volume hoeft op te schroeven. De akoestiek is vakkundig afgestemd, perfect voor een rijke en krachtige luisterervaring. In de ‘transparantiemodus’ kunt u, indien u dit wilt, uw omgeving horen.

VOICE ASSISTANT

De vernieuwde hoofdtelefoon is uitgebracht met een speciale knop voor ‘Voice Assistant’. Met deze functie kunt u uw leven onderweg beheren. Houd de speciale spraakknop ingedrukt en uw assistent staat voor u klaar.

DESIGN

De elegante over-ear kussens van de Beoplay H9 hoofdtelefoon bedekken uw oren in zacht lamsvel in combinatie met traagschuim. Ultra comfortabel, zelfs als u de hoofdtelefoon langdurig op heeft. Gepolijst, geanodiseerd aluminium en echt rundleer completeren ons meest luxueuze ontwerp tot nu toe.

ÉÉN AANRAKING VOLSTAAT

Tik en swipe om oproepen te beantwoorden, nummers over te slaan, het volume aan te passen, de Voice Assistant te activeren en meer. Met intuïtieve aanraakbewegingen rechtstreeks op de oorschelpen, heeft u snel toegang tot de meest gebruikte functies zonder dat u uw hoofdtelefoon af hoeft te doen.

Geniet van maximaal 25 uur draadloze speeltijd met ANC en Voice Assistant. Tijdens een langere autorit kunt u ook eenvoudig de audiokabel aansluiten om muziek af te spelen. Bewonder de nieuwe Beoplay H9 hoofdtelefoon in één van onze Bang & Olufsen Stores.

KLEUREN

De Beoplay H9 is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...