De Beoplay H4 levert authentieke, nauwkeurig afgestemde akoestische prestaties, gebaseerd op onze ervaring met geluidstechniek die teruggaat tot 1925. De minimalistische en lichte nieuwe hoofdtelefoon van Bang & Olufsen is draadloos en over-ear.

PURE EXPRESSIE. SUPERIEUR GELUID.

Natuurlijk is de Signature Sound van Bang & Olufsen meegeleverd; de geluidskwaliteit is zoals u van ons gewend bent. Alle details van het geluid dringen tot u door. Met een onberispelijke balans tussen pure expressie en geavanceerde technologie brengt de Beoplay H4 u de eenvoud van schitterend geluid dat u overal mee naartoe kunt nemen.

BLUETOOTH VERBINDING

De Beoplay H4 hoofdtelefoon maakt gebruik van bluetooth technologie om zich draadloos te verbinden met uw muziekapparatuur of telefoon. Of u nu muziek luistert of belt, de verbinding is kraakhelder. Bedien uw muziek, beantwoord oproepen en activeer uw stemassistent eenvoudig met een verbeterde interface met een ‘3-pins’ knop, een schuifknop en een onafhankelijke knop.

BLIJF IN BEWEGING

Met een batterijduur van wel 19 uur kan u ongestoord blijven bewegen. U geniet van uw muziek waar u maar bent, en waar u maar naar toe gaat. En met de Voice Assistant functie kunt u uw favoriete nummer aanvragen of het laatste nieuws ontvangen, allemaal met uw stem. Houd de speciale spraakknop ingedrukt en uw spraakassistent staat voor u klaar.

CLEAN DESIGN BEOPLAY H4 HOOFDTELEFOON

Met zijn minimalistische design en strakke lijnen past de Beoplay H4 hoofdtelefoon perfect bij een moderne levensstijl. Simpel, elegant, essentieel. Past bij alles en kan overal mee naar toe. Leer, aluminium en roestvrijstaal, allemaal uitgezocht om comfort en stijl uit te stralen. En met leer dat na verloop van tijd op natuurlijke wijze patineert, is de Beoplay H4 met gratie verouderd.

Kom langs in de stores om de Beoplay H4 hoofdtelefoon te bewonderen.

KLEUREN

De Beoplay H4 is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...