Compacter en krachtiger: De Beoplay E8 3.0 ofwel 3rd Gen. De draadloze in-ear oortelefoon beschikt over de nieuwste technieken als het gaat om afspeel kwaliteit en batterij levensduur. Door middel van Bluetooth 5.1 en Aptx heeft u de beste geluidskwaliteit die u maar kunt wensen. Alles voor een naadloze en krachtige luisterervaring.

TOT 35 UUR SPEELTIJD

Beoplay E8 3rd Gen levert toonaangevende batterijprestaties. De ingebouwde accu van de draadloze oortelefoon speelt 7 uur en met de meegeleverde oplaadcassette kunt u tot wel 35 uur muziek luisteren.

COMPACT DESIGN

De pasvorm van de Beoplay E8 3rd Gen is een belangrijk aandachtspunt geweest tijdens het ontwerpproces. Met een doorsnede van 19mm is hij maar liefst 14% kleiner dan zijn voorganger. Dankzij het compactere formaat past de derde generatie Beoplay E8 in kleinere oren en voelt hij minder opdringerig aan.

KRACHTIG GELUID & VERBETERDE GELUIDSKWALITEIT

Natuurlijk is de Signature Sound van Bang & Olufsen meegeleverd; de geluidskwaliteit is zoals u van ons gewend bent. Alle details van het geluid dringen tot u door. Door middel van de nu in totaal 4 ingebouwde microfoons is ook de gesprekskwaliteit verbeterd van de Beoplay E8 3rd Gen. Of u nu muziek luistert of belt, de verbinding is kraakhelder.

BLUETOOTH 5.1

Met de nieuwste generatie technologie van Qualcomm en Bluetooth 5.1 biedt de oortelefoon een snelle en vlekkeloze draadloze ervaring terwijl het batterijverbruik tot een minimum wordt beperkt. AAC en Qualcomm aptX ™ codecs zorgen voor puur en helder draadloos geluid op alle iPhone- en Android-apparaten. 

KLEUREN

De Beoplay E8 3rd Gen is verkrijgbaar in de volgende kleur:

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...