De Beoplay E6 van Bang & Olufsen is een lichtgewichte in-ear draadloze hoofdtelefoon. De hoofdtelefoon is speciaal ontworpen voor een dynamische en actieve levensstijl.

HOOFDTELEFOON VOOR COMFORT EN GEMAK

De Beoplay E6 past comfortabel in uw oor. De hoofdtelefoon is voorzien van een koord dat om de nek heen loopt. Dus geen snoer meer aan uw mobiele telefoon. Uiteraard wel alle mogelijkheden om uw telefoon te bedienen met de afstandsbediening in het snoer, waarmee u een telefoongesprek kunt voeren, het volume kunt regelen of naar een ander nummer kunt gaan.

DUURZAAM EN LICHT VAN GEWICHT

De Beoplay E6 is gemaakt van sterke, duurzame en toch lichtgewichte materialen die passen bij een actieve levensstijl. Het snoer dat de hoofdtelefoon verbindt, is ingepakt in gevlochten textiel en geïnspireerd op de materialen die worden gebruikt bij de productie van sneakers.

De Beoplay E6 wordt geleverd met vier paar oordopjes in verschillende maten, zodat u de perfecte vorm kunt kiezen die bij u past. De siliconen oordopjes zijn voorzien van een zweet- en vochtbestendige behuizing. Zo hoeft u tijdens het hardlopen geen zorgen te maken dat de hoofdtelefoon beschadigd.

LAADT OP TIJDENS GEBRUIK

De Beoplay E6 heeft een ingebouwde accu voor vijf uur luisterplezier. Daarnaast heeft de hoofdtelefoon het vermogen om tijdens gebruik op te laden. Waar u ook bent, u hoeft uw muziek niet te missen. Bekijk hem in onze stores.

KLEUREN

De Beoplay E6 is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...