De warme periode komt er weer aan! Dat betekent dat we en masse gaan genieten van parken, stranden en tuinen. De heerlijke avonden op het dakterras terwijl de barbecue aanstaat en de zon achter de skyline zakt. Natuurlijk omlijst door uw favoriete muziek. Om hetzelfde gevoel van kwaliteit van uw luidsprekersysteem thuis te krijgen gaat u natuurlijk op stap met BeoPlay in uw bagage. Het afgelopen jaar heeft BeoPlay niet stilgezeten. Het assortiment draadloze bluetooth speakers is enorm uitgebreid. Er is voor ieder wat wils. Kiest u met ons mee?

BEOPLAY A1

De BeoPlay A1 is klein, licht enorm krachtig. Ook is het een luidspreker waarmee u gezien wilt worden. De A1 heeft een elegante vorm en een mooi leren koordje voor het draaggemak. De BeoPlay A1 is stof en spatwaterdicht en projecteert het geluid 360 graden rond de luidspreker voor een perfecte geluidsbeleving. Ook is het mogelijk te bellen met de A1. Dit designobject is verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder de gelimiteerde opgave Tangerine en Sand Stone uit de nieuwe BeoPlay zomer 2017 editie.

BEOLIT 17

De nieuwe BeoLit 17, met meer geluid, meer power en sneller opladen! De nieuwe grote broer van de BeoLit 15  in twee verrassende kleuren is de nieuwe vernieuwde aanwinst in de Play familie.  De perfecte partner voor een picknick in het bos, of park. Met een knop toegang tot alle functies van deze krachtige luidspreker, met geluid van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Naast een alarm functie en razendsnelle verbinding met uw telefoon heeft de BeoLit 17 tot wel 24 uur batterij leven. Match de muziek naar uw stemming, allemaal met de unieke ‘one-touch’ ervaring. En natuurlijk met mooie leren details. In de kleuren Stone Grey en Natural.

BEOPLAY P2

Persoonlijk en close, dat is waar de BeoPlay P2 voor staat. Heel simpel mee te nemen vanwege zijn compacte formaat om de belangrijke momenten in uw leven van muziek te voorzien. Nu nog dichterbij, nu nog meer draagbaar! De BeoPlay P2 introduceert een nieuwe manier om te om te gaan met uw speaker. Zonder knoppen, maar met shakes en taps bepaalt u of het apparaat muziek overslaat, afspeelt, pauzeert of stopt. Natuurlijk, zoals u dat wilt, alle bewegingen zijn in te stellen via de app. Ook kunt u via de persoonlijke assistent uw BeoPlay P2 als wekker gebruiken.

Kom langs in onze showroom om het complete assortiment draadloze luidsprekers voor binnen en buiten te bekijken. Of misschien gaat u liever voor een draadloze hoofdtelefoon om heerlijk op te gaan in uw eigen muziek?

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...