BANG & OLUFSEN APP

Configureren, bedienen en genieten van een streaming-beleving à la Bang & Olufsen, dankzij de speciale app. Met de app kunt u de muziekbeleving gemakkelijk verplaatsen of uitbreiden door het huis en de app biedt rechtstreeks toegang tot streamingdiensten, zoals Deezer en TuneIn.

 

EENVOUDIGE INSTALLATIE

De installatie van de app is intuïtief en het koppelen van de app aan uw thuisnetwerk en streaming-accounts (Deezer en TuneIn) is al even eenvoudig. Zodra de app is geïnstalleerd, worden de instellingen van uw product(en) en netwerk automatisch gesynchroniseerd met alle, op hetzelfde Bang & Olufsen cloud-account ingelogde apparaten.

 

RECHTSTREEKS TOEGANG

De Bang & Olufsen App biedt u all-in-one toegang tot uw digitale muziekcollectie en streamingdiensten, zoals Deezer en TuneIn. De bediening van de app is overzichtelijk en intuïtief.

 

KENMERKEND GEBRUIKSVRIENDELIJK

Verander uw smartphone in een afstandsbediening met een Bang & Olufsen-design en profiteer van het kenmerkende gebruiksgemak. Dankzij de vormgeving, het gevoel en de onberispelijke interactie tussen de producten voelt het gebruik van de app een beetje aan als ‘thuiskomen’.

 

DOWNLOADEN

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...