Een draadloze luidspreker die, ongeacht hoe u deze plaatst of draait, garant staat voor een continu harmonieus geluid.

DE NIEUWE VORM

Bang & Olufsen stelt met trots aan u voor: Immaculate Wireless Sound – een nieuw draadloos luidsprekerplatform dat de draadloze geluidsperformance met een onovertroffen, robuuste geluidskwaliteit naar ongekende hoogtes tilt.
De Beolab 17 rekent af met de gebruikelijke wirwar aan kabels – geniet van de eindeloze mogelijkheden om de luidspreker in uw interieur te plaatsen.

FYSIEKE PERFECTIE IN GELUID

Het perfecte samengaan van het aluminium en composiet van de luidspreker resulteert in een solide, organische vorm zonder storende ruwe of scherpe randen. Hoe u de luidspreker ook draait, het resultaat blijft hetzelfde. Perfect, iconisch geluid.

IMMACULATE WIRELESS SOUND

Het verrassend nieuwe Immaculate Wireless Sound-concept van Bang & Olufsen is een combinatie van design, akoestische toptechnologie en een ongekende geluidskwaliteit. Geniet van de baanbrekende draadloze stabiliteit die garant staat voor een sublieme en naadloze performance.

Met Immaculate Wireless Sound hebt u slechts één stroomkabel nodig, de Beolab 17 vindt en maakt vervolgens draadloos verbinding met alle, zich in de omgeving bevindende, WiSA-compliant televisies of A/V-receivers – al dan niet van het merk Bang & Olufsen.

KLEUREN

De Beolab 17 is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...