De stores van Bang & Olufsen wenst u een fijne Kerst en een heel gelukkig nieuwjaar! Het was voor ons een mooi jaar met vele hoogtepunten. Zo zijn wij dit jaar uitgegroeid met vijf stores: Rotterdam, Breda, Eindhoven, Arnhem en een nieuwe pop-up store in de 9Straatjes in Amsterdam.

Daarnaast waren er een aantal prachtige releases dit jaar, zoals de Beovision Harmony tv, de Beosound Stage soundbar, de Beoplay Charging Pad en de opvolger van de E8: de Beoplay E8 2.0. Ook bestaande producten als de Beoplay H9 en de Beoplay H4 hoofdtelefoons zijn verbeterd en hebben een nieuw jasje gekregen.

Graag verwelkomen wij u ook in 2020 met mooie demonstraties en de prachtigste producten van de Bang & Olufsen collectie.

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

Op zondag 22 december is het koopzondag bij Breda en Arnhem. Daarnaast zijn wij gesloten op Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Arnhem is tevens ook dicht op Oudjaarsdag.

Vanaf 2 januari hanteren wij weer onze reguliere openingstijden. Let op! Dit verschilt per Bang & Olufsen Store. Kijk op onze website voor de actuele openingstijden per store.

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...