De Excellent Woonbeurs in Rotterdam Ahoy komt er weer aan! De Excellent Woonbeurs is het woon- en lifestyle event en vindt plaats op 28/11 – 01/12.Tijdens de Excellent Woonbeurs kunt u profiteren van geweldige Bang & Olufsen aanbiedingen. Gaat u erheen?

#ACTIE BEOPLAY E8 2.0

De Beoplay E8 2.0 is een snoerloze in-ear hoofdtelefoon die uitstekend de Bang & Olufsen Signature Sound, het opmerkelijk vakmanschap én een modieus uiterlijk combineert tot één slim kwaliteitsproduct. De hoofdtelefoon wordt geleverd in een draadloze oplaadcassette. Zo kunt u onderweg in stijl uw hoofdtelefoon opladen. De Beoplay E8 2.0 is fraai ontworpen in echt leer met inlegwerk van geborsteld aluminium.

  • BEURSACTIE: Beoplay E8 2.0 Black VAN € 350,- VOOR € 275,-

 

#ACTIE BEOPLAY H4

De Beoplay H4 levert authentieke, nauwkeurig afgestemde akoestische prestaties, gebaseerd op onze ervaring met geluidstechniek die teruggaat tot 1925. De minimalistische en lichte nieuwe hoofdtelefoon van Bang & Olufsen is draadloos en over-ear. Natuurlijk is de Signature Sound van Bang & Olufsen meegeleverd; de geluidskwaliteit is zoals u van ons gewend bent.

  • BEURSACTIE: Beoplay H4 Black VAN € 300,- VOOR € 175,-

 

#ACTIE BEOPLAY H8I

Draadloos Bang & Olufsen geluid met een advanced Active Noise Cancellation en Transparency modus in de Beoplay H8i. Warm en eerlijk geluid ontwerpen om u te overweldigen met haar precisie, kracht en details. Dompel u zelf onder in muziek of laat u meevoeren door de totale stilte. Gebruik de transparante modus wanneer u de geluiden uit uw omgeving wil horen of versterken.

  • BEURSACTIE: Beoplay H8I Black VAN € 399,- VOOR € 299,-

 

#ACTIE BEOPLAY H9I

Onze meest luxueuze hoofdtelefoon to date! De Beoplay H9i combineert Active Noise Cancellation (ANC) en draadloos luistergemak met het onmiskenbare geluid van Bang & Olufsen. Ook vindt u op deze chique hoofdtelefoon een prachtige aluminium touch interface. De H9i heeft tot wel 18 uur speelduur en is wireless via bluetooth.

  • BEURSACTIE: Beoplay H9I Black VAN € 499,- VOOR € 399,-

 

EXCELLENT WOONBEURS ROTTERDAM AHOY

Tijdens de Excellent Woonbeurs geniet u van prachtige stands en spraakmakende designwoningen. Iedere dag geniet u van indrukwekkend entertainment, denk hierbij aan modeshows en spetterende optredens.

VIP AVOND EXCELLENT BEURS

Een echte sfeermaker zal een spectaculaire openingsshow verzorgen op donderdag 28 november. Deze speciale V.I.P. avond (19:30 uur – 00:00 uur), alleen toegang met VIP kaart, mag u niet missen! Wilt u hiervoor kaarten ontvangen? Deze zijn GRATIS* op te halen bij Bang & Olufsen Rotterdam.

Wilt u graag op een van de andere dagen naar de Excellent Woonbeurs? GRATIS* kaarten zijn aan te vragen bij Bang & Olufsen Rotterdam per email.

*Zolang de voorraad strekt.

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...