BANG & OLUFSEN STORE ARNHEM

Luister. Kijk. Ervaar. Beleef onze Bang & Olufsen producten in onze store in Arnhem. Met Bang & Olufsen ervaart u geluid van technologische topkwaliteit gecombineerd met ongeëvenaard design. Ontdek het krachtige geluid van onze kunstzinnig vormgegeven audiosystemen, ervaar de stilte en geniet alleen van uw muziek. En niets anders.

Een team van experts kunt u alles vertellen over dat ene Bang & Olufsen product. Vertel ons wat u wilt, wat u zoekt en zij zorgen voor de juiste match.

BELEEF HET BANG & OLUFSEN GEVOEL

Zoals u het bij ons beleeft in de showroom, beleeft u straks ook ‘thuis’ of op kantoor. Onze technische experts monteren, installeren en stellen de producten bij het afleveren direct voor u af. Ook geven zij uitgebreide toelichting over het gebruik van het product. Als wij de deur van uw huis achter ons dichttrekken, begint voor u het genieten.

KENNISMAKEN MET BANG & OLUFSEN STORE ARNHEM?

Maak een afspraak of kom langs in onze Bang & Olufsen Store in Arnhem. Onze shopmanagers Ben Scholten en Paul Wennink kunnen tevens al uw vragen beantwoorden.

OPENINGSTIJDEN ARNHEM

Wilt u meer weten over onze producten? En het geluid en beeld van Bang & Olufsen zelf beleven? Kom dan langs. Dit zijn onze openingstijden:

Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag 10:00 – 17:30
Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag 12:00 – 17:00

Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken buiten onze openingstijden. Dit kan zowel bij uw thuis als in onze store.

CONTACTGEGEVENS ARNHEM

Bang & Olufsen Store Arnhem
Koningstraat 59
6811 DH Arnhem
026 351 3612
ben.scholten@deenseperfectie.nl
paul.wennink@deenseperfectie.nl

NIEUWS - BANG & OLUFSEN STORE ARNHEM

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...