Onze draagbare, maar krachtige AW19 luidsprekers en hoofdtelefoons inspireren speelse modekeuzes en ongebruikelijke kleurencombinaties. De limited-edition collectie is ontworpen om altijd bij u te zijn, zodat u elk moment kunt luisteren naar uw lievelingsmuziek.

VERKRIJGBAAR IN DE KLEUREN PEONY, TAN & CHESTNUT

De herfst/winter collectie 2019 van Bang & Olufsen is verkrijgbaar in de kleuren: CHESTNUT bruin, PEONY roze en TAN beige/bruin. De natuurlijke kleuren TAN en CHESTNUT brengen een klassieke sfeer in onze AW19-collectie. Denk aan diep kastanjebruin, wat een nostalgisch gevoel oproept. En geniet van een warme, milde kleur voor een seizoensgebonden traktatie. Of ga voor PEONY: een mooie mix van pioenroos roze met een gedurfd vleugje paars. Deze levendige, frisse kleur geeft u zeker een zelfverzekerd gevoel als u met de hoofdtelefoons of draagbare luidsprekers over straat loopt.

BEOPLAY H9

De elegante over-ear kussens gemaakt van zacht lamsvel in combinatie met traagschuim van de Beoplay H9 hoofdtelefoon bedekken uw gehele oren, zodat u alleen uw muziek hoort. Ultra comfortabel, zelfs als u de hoofdtelefoon langdurig op heeft. Gepolijst, geanodiseerd aluminium en echt rundleer completeren ons meest luxueuze ontwerp tot nu toe. Koop de Beoplay H9 nu in de kleur kastanjebruin of pioenroos roze.

BEOPLAY E6

De Beoplay E6 is gemaakt van sterke, duurzame en toch lichtgewichte materialen die passen bij een actieve levensstijl. Het snoer dat de hoofdtelefoon verbindt, is ingepakt in gevlochten textiel en geïnspireerd op de materialen die worden gebruikt bij de productie van sneakers. Nu verkrijgbaar is de levendige kleur: pioenroos roze.

BEOPLAY A1

Deze draagbare luidspreker is stof- en spatproof, licht en draagbaar. Het ‘patent pending’ design met de microfoon onderaan zorgt ervoor dat, waar u zich ook bevindt ten opzichte van de Beoplay A1, u overal een gesprek kunt voeren. Ook het design is oogstrelend, met elegante details en een aluminium behuizing. Verkrijgbaar in alle drie de kleuren van de AW19 collectie! Welke kleur kiest u? CHESTNUT, TAN of PEONY?

BEOPLAY P6

Thuis of onderweg, de Beoplay P6 is uw perfecte partner met Bang & Olufsen Signature geluid. Gemaakt van geparelstraald aluminium in zwart of grijs/natural en nu ook in kastanjebruin. De P6 vult uw huiskamer met krachtig geluid, maar is toch makkelijk te verplaatsten. Het is een mooi vormgegeven robuuste aluminium luidspreker, met leren draagband.

Let op! De voorraad voor de Bang & Olufsen producten van deze herfst/winter collectie 2019 is beperkt. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...