Bent u al bekend met de BeoPlay E8 2.0? Onze B&O BeoPlay E8 2.0 heeft een superieure geluidskwaliteit, intuïtieve aanraakbediening een ongeëvenaard comfort. Het zit hem in de details en nu kunt u de fraai ontworpen oortelefoon in een unieke oplaadcassette bestellen.

BEOPLAY E8 2.0 CASSETTE LATEN GRAVEREN BIJ B&O ROTTERDAM

Schaf nu een nieuwe BeoPlay E8 2.0 oortelefoon met oplaadcassette aan en laat deze gratis graveren bij de Bang & Olufsen Experience Centers. Grijp deze exclusieve kans, zodat u een prachtig persoonlijk cadeau voor uw geliefde of uzelf kunt aanschaffen.

UNIEKE OPLAADCASSETTE GRAVEREN

De oplaadcassette is niet heel handig om de oortelefoon in te bewaren, het beschermt de oortelefoon en laad deze ook nog eens op. Nu is het mogelijk om de unieke oplaadcassette te laten graveren met een door u gekozen tekst. Benieuwd hoe de tekst wordt gegraveerd in de oplaadcassette? Bekijk hier het voorbeeld.

PERSOONLIJK CADEAU

Maak het persoonlijk door uw naam erin te laten graveren, uw favoriete datum of een korte voor u betekenisvolle quote. Of laat de initialen van iemand waar u om geeft erin graveren en geef deze lente het ideale cadeau bij een diploma-uitreiking, bruiloft of voor een andere speciale gelegenheid.

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...