Op donderdag 28 november organiseert 8Bahn samen met Bang & Olufsen Stores het Arnhem Instore Event: 8BAHN X BANG & OLUFSEN ARNHEM – de pre Black Friday Show. De toegang van dit event is gratis (18+) en u zult worden voorzien van gratis drankjes.

SAMENWERKING NICK TWAALFHOVEN

Om het event extra speciaal te maken werken we samen met een van Arnhem’s beste kunstenaar Nick Twaalfhoven. Tijdens het event zal hij drie Beoplay A9 luidsprekers omtoveren tot custom-painted luidsprekers met schilderingen van Amy Winehouse, Jim Morrison and Jimi Hendrix.

BEOPLAY A9

Een minimalistische vormgeving en flexibele plaatsingsopties houden in dat u gemakkelijk een plaats vindt voor deze Beoplay A9 luidspreker. En deze past daarbij uitstekend bij de rest van uw hoogwaardige meubilair. De Beoplay A9 heeft vele gezichten. De basis is uitvoerbaar in zwart of wit. Maar de covers zijn in verschillende, moderne kleuren leverbaar. De poten kunt u kiezen uit drie duurzame houtsoorten. Zo past de A9 in elk interieur. Opvallend of juist opgaand in de ruimte.

FACTS & FIGURES

Wat? 8BAHN X BANG & OLUFSEN
Wanneer? Donderdag 28 november 2019
Tijd? Van 19:00 – 22:00 uur
Waar? Koningstraat 59, Arnhem

OVERIGE INFORMATIE

Programma: Diverse DJ acts
Partners: Budweiser & Absolut.

Nadat u een zoekterm heeft getypt, druk op Enter om te beginnen met zoeken ...